Tekke gol attı... Antrenman maçında!

Galatasaray derbisi için hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta Fatih Tekke antrenman maçındaki performansıyla göz doldurdu. Teknik direktör Bernd Schuster'in, sezon başında bu yana sorun yaşadığı Tekke'ye derbide şans vermesi bekleniyor.

Galatasaray derbisi için hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta Fatih Tekke antrenman maçındaki performansıyla göz doldurdu. Teknik direktör Bernd Schuster'in, sezon başında bu yana sorun yaşadığı Tekke'ye derbide şans vermesi bekleniyor. Beşiktaş, Galatasaray maçı hazırlıklarını A2 takımı ile yaptığı antrenman maçıyla sürdürdü.

Beşiktaş kulübünden yapılan açıklamaya göre, Nevzat Demir tesislerinde basına kapalı olarak 35'er dakikadan iki devre halinde yapılan maçı A Takımı 4-2 kazandı.

A takımın gollerini Zapotocny, Mehmet Aurelio, Fink ile uzun süredir kadroda yer bulamayan Fatih Tekke attı. A2 takımının golleri Mertcan ve Rıza'dan geldi.

Karşılaşmanın ikinci devresinde sol dizine darbe alan Onur Bayramoğlu, sakatlanarak oyundan çıktı. Kulüp doktoru Devrim Urgun, Onur'un MR'ının çekileceğini ve sonuca göre durumu hakkında karar verileceğini söyledi.

Tedavilerine devam edilen Rüştü Reçber, Quaresma, Bobo, Ekrem Dağ, Sivok, Nihat Kahveci ve Ferrari maçta yer almadı. Fabian Ernst ile Guti takımdan ayrı çalıştı, Ersan Gülüm ise yürüyüş yaptı.

Tekke oynayabilir

Spor Toto Süper Lig'de 28 Kasım Pazar günü Galatasaray karşısına çıkacak olan Beşiktaş'ta gol ayakları Nihat, Bobo ve Quaresma sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.

Holosko ve Nobre'nin de formsuz bir dönem geçirdiği dikkate alındığında Tekke'nin Galatasaray maçında şans bulması bekleniyor.

Teknik direktör Bernd Schuster'in, sakat ve formsuz oyuncuların bu kadar fazla olduğu bir dönemde sezon başında bu yana sorun yaşadığı Fatih Tekke'yi oynatıp oynatmayacağı merak konusu.