Ömer Aşık'ın sessiz gecesi

 Bulls forması giyen milli basketbolcu Ömer Aşık, skor üretemediği maçı 4 ribauntla bitirirken, 30 sayıy...


 Bulls forması giyen milli basketbolcu Ömer Aşık, skor üretemediği maçı 4 ribauntla bitirirken, 30 sayıyla oynayan Derrick Rose takımını galibiyete taşıyamadı.

Efes Pilsen'in konuğu Olimpija
THY Euroleague D Grubu'ndaki temsilcimiz Efes Pilsen, 6. maçında Slovenya'nın Union Olimpija takımını İstanbul'da ağırlayacak. Sinan Erdem'deki karşılaşma saat 20.15'te başlayacak ve SKY Türk'ten yayınlanacak. Bayanlar Eurocup'taki temsilcimiz Beşiktaş ise saat 20.00'de Partizan'ı Akatlar'da konuk edecek. 


Madalya yağmuru
Kıbrıs Rum Kesimi'ndeki 23 Yaş Altı ve Gençler Avrupa Halter Şampiyonası'nda Türkiye, 9 altın, 7 gümüş ve 9 bronz ile toplam 25 madalya kazandı. Şaziye Okur koparmada gümüş, silkmede ve toplamda altın, Ayşegün Çoban koparmada bronz, silkme ve toplamda altın, Rabia Zengin koparma, silkme ve toplamda bronz, Gökhan Kılıç koparmada altın, Hurşit Atak koparmada gümüş, silkme ve toplamda altın, Tuncer Çoban koparma, silkme vve toplamda, Semih Yağcı ise koparma ve toplamda bronz madalyanın sahibi oldular.


Ralli heyecanı İstanbul'da
 İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti İstanbul Ralli Şampiyonası, 27 Kasım Cumartesi başlayacak. İstanbul Otomobil Sporları Kulübü (ISOK) tarafından organize edilecek yarış 3 etaptan oluşacak. Şampiyonanın ilkinin startı, Cumartesi günü VIA-PORT alışveriş merkezinin içindeki Gençlik Meydanı'ndan verilecek.