Has Parti İl Basın Açıklamasını Yaptı

Halkın Sesi Partisi (HAS) Adıyaman İl Başkanı Av. Mustafa Alkayış, partisinin teşkilatlanmalarının tamamlandığını belirterek, kurucu yönetim kurulunun 60 kişiden oluştuğunu söyledi.

HAS Parti'nin teşkilatlanmasının tamamlanmasının ardından ilk resmi basın açıklamasını yapan İl Başkanı Av. Mustafa Alkayış, HAS Parti'nin siyasetteki boşluğu dolduracağını ifade etti. Parti binasında Merkez İlçe Başkanı Mahmut Karaman ve yönetim kuruluyla birlikte basın açıklaması yapan Av. Mustafa Alkayış, 28 Kasım'da Ankara'da gerçekleştirilecek olan 1. Büyük Kongre'ye Adıyaman'dan 5 otobüs hareket edeceğini aktardı.
Av. Mustafa Alkayış, "Belki de bir ay gibi kısa sürede kuruluşunu tamamlayan ve bu kadar çabuk teşkilatlanan başka bir parti yoktur. Türk siyasetindeki kavga ve üslup bozukluğu vatandaşımızı rahatsız etmektedir. HAS Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş siyasete yeni soluk getirdi. Sorunlara çözüm önerileriyle yaklaşan ve Türkiye'nin özlediği bir lider olarak ortaya çıkmıştır. HAS Parti siyasette vatandaşın özlediği bu boşluğu dolduracaktır" dedi.
AK Parti'nin yaptırdığı anketlerde HAS Parti'nin oy oranının düşük çıkmasıyla ilgili ise Alkayış, anketin inandırıcı olmadığını ifade etti.