Devler Ligi'nde dün gece...

Barça 'Yonca'da yaprak bırakmadı: 0-3Şampiyonlar Ligi'nin en büyük favorilerinden olan Barcelona dep...



Barça 'Yonca'da yaprak bırakmadı: 0-3Şampiyonlar Ligi'nin en büyük favorilerinden olan Barcelona deplasmanda, Panathinaikos'u 3-0'la geçti.Şampiyonlar Ligi D Grubu mücadelesinde İspanyol devi Barcelona, Yunanistan deplasmanında Panathinaikos'u 3-0 mağlup etti. Spiros Louis Olimpik Stadı'nda oynanan ve ilk yarısı da Katalan ekibinin 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren maçın golleri 27 ve 69. dakikalarda Pedro ile 62. dakikada Lionel Messi'den geldi.
Grubun favorisi olan Barcelona bu galibiyetle puanını 11'e yükseltip son maç öncesinde grup liderliğini garantiledi. Panathinaikos ise 2 puan ile son sırada kaldı ve Devler Ligi defterini kapattı. Barcelona bu galibiyetle, Real Madrid maçı öncesinde de moral bulmuş oldu.
Barcelona gruptaki son maçında, Gökdeniz Karedeniz'in formasını giydiği Rubin Kazan'ı konuk ederken, Panathinaikos deplasmanda, Kopenhag karşısına çıkacak.


startFlvPlayer("divFlvPlayer45645","45645","2010/11/25");




Tottenham Panzer falan dinlemedi



Devler Ligi A Grubu beşinci maçında Tottenham Hotspur, kendi evinde Werder Bremen'i ağırladı.
Tottenham Panzer falan dinlemedi Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda mücadele eden İngiliz ekibi Tottenham, kendi evinde Werder Bremen'i ağırladı.
White Hart Lane'de oynanan karşılaşmada gülen taraf 3-0'lık skorla Tottenham oldu.
Karşılaşmada Tottenham'a galibiyeti getiren golleri 6. dakikada Younes Kaboul ve 45. dakikada Modric ve 79. dakikda Crouch'tan geldi. Öte yandan Tottenham'ın yıldız futbolcusu Gareth Bale maçın 54. dakikasında bir penaltı vuruşundan yararlanamadı. Bale'in 51. dakikadaki bir şutu da direkten döndü.
Bu sonucun ardından Totteham beşinci haftası geride kalan Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda puanını 10'a yükselterek gruptaki liderliğini sürdürdü.
Alman ekibi Werder Bremen ise 2 puanda kalarak bir üst tura çıkma şansını ve UEFA Avrupa Ligi'ne kalma şansını yitirdi.

startFlvPlayer("divFlvPlayer45643","45643","2010/11/25");



Rooney hayat verdi: 0-1
Temsilcimiz Bursaspor'un da yer aldığı C Grubu'nda oynanan maçta Manchester United, Rangers'ı 1-0 mağlup etti.

Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Bursaspor'un da yer aldığı C Grubu'nda gecenin bir diğer maçında Manchester United deplasmanda, Glasgow Rangers'ı 1-0 mağlup etti.
Manchester United maçın büyük bölümünde üstün taraftı ve ardığı golü de 87. dakikada penaltıdan Wayne Rooney ile buldu. İngiliz ekibinin 40. dakikada Wayne Rooney ile bir şutu da üst direkten döndü.
Bu sonucun ardından Manchester United puanını 13'e yükseltip liderliğini garantilerken. Glasgow Rangers 5 puan ile 3. sırada kaldı. Valencia, Bursaspor'u farklı mağlup edip puanını 10'a yükselttiği için, Glasgow Rangers'ın bir üst tur şansı kalmadı. Rangers, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.
Manchester gruptaki son maçında evinde, Valencia'yı konuk ederken, Glasgow Rangers temsilcimiz Bursaspor'a konuk olacak.

startFlvPlayer("divFlvPlayer45646","45646","2010/11/25");




Tek golle tur geldi: 1-0
Ligde sıkıntılı günler geçiren Inter, Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam ediyor.
Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. maçında Inter evinde, Hollanda ekibi Twente'yi 1-0 mağlup etti Tottenham'la beraber gruptan çıkmayı garantiledi. Milano'da oynanan ve ilk yarısı golsüz eşitlikle sona eren karşılaşmada Inter'e galibiyeti getiren gol 56. dakikada Arjantinli oyuncu Cambiasso'dan geldi.
Maça hızlı başlayan Inter'ın Sneijder ile 17. dakikada bir şutu üst direkten döndü. Sneijder, takımının attığı golde asisti yapan isimdi. Twente'nin gole en çok yaklaştığı an ise 75. dakikaydı. Hollanda temsilcisinin bu dakikada Landzaat ile bir şutu üst direkte patladı. Kalan dakikalarda skoru korumayı bilen Inter, gruptan çıkmayı başardı.
Bu sonucun ardından Inter puanını 10'a yükseltirken, Twente 5 puanda kaldı.

startFlvPlayer("divFlvPlayer45641","45641","2010/11/25");


Fransızların elinden liderliği o aldı!
Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda mücadele den Schalke, kendi evinde konuk ettiği O. Lyon'u 3-0 mağlup ederek grubun liderliğini rakibinin elinden aldı.
Şampiyonlar Ligi B Grubu beşinci maçında Schalke 04, kendi evinde Fransız ekibi Olympique Lyon'u ağırladı.
Veltins Arena'da oynanan karşılaşmada gülen taraf 2-0'lık skorla Schalke oldu.
Karşılaşmada Schalke'ye galibiyeti getiren golleri 13. dakikada Perulu yıldız Jefferson Farfan, 20 ve 89. dakikada Klaas Jan Huntelaar kaydetti.
Bu sonucun ardından B Grubu'nda puanını 10'a yükselten Schalke liderliğe yükseldi. O. Lyon ise 9 puanda kaldı.
7 Aralık'ta oynanacak Şampiyonlar Ligi altıncı hafta mücadelesinde Schalke, Benfica deplasmanına konuk olurken Lyon ise kendi evinde Hapoel Tel Aviv'i ağırlayacak.


startFlvPlayer("divFlvPlayer45642","45642","2010/11/25");


Hapoel umutlandı: 3-0
Hapoel Tel Aviv, evinde güçlü Benfica'yı 3-0'lık skorla geçerek Avrupa Ligi için umutlandı.
Şampiyonlar Ligi'nde B Grubu 5. maçında Hapoel Tel Aviv, İsrail'de Portekiz temsilcisi Benfica'yı ağırladı. İsaril ekibi, güçlü rakibini 3-0 yenerek UEFA Avrupa Ligi yolunda umutlandı.
Hapoel'e galibiyeti getiren goller, 24 ve 90. dakikalarda Eran Zahavi ile 74. dakikada Douglas da Silva'dan geldi.
Bu sonuçla son sıradaki Hapoel 4 puana yükselirken üçüncü sıradaki Benfica 6 puanla, ikinci sıradaki Lyon'un üç puan gerisinde yer aldı.
Gruptaki son hafta maçlarında Hapoel, Fransa'da Lyon'un konuğu olacak. Benfica ise sahasında, 10 puanla grup lideri olan Schalke 04'ü ağırlayacak.

startFlvPlayer("divFlvPlayer45648","45648","2010/11/25");



Rubin'den altın vuruşÂ 

startFlvPlayer("divFlvPlayer45644","45644","2010/11/25");