Bitsin artık bu çile

Bursaspor, 5. maçından da tarihi bir hezimetle ayrıldı, Şampiyonlar Ligi'nde puanla tanışamadıİlk yarıda 20 dakikada 4 gol atan Valencia ikinci devrede 6'lıyı buldu. Kalesinde toplam 15 gol gören Timsahlar'in tek tesellisi Devler Ligi'ndeki ilk sayısını kaydetmesi oldu


Bursaspor, 5. maçından da tarihi bir hezimetle ayrıldı, Şampiyonlar Ligi'nde puanla tanışamadı

İlk yarıda 20 dakikada 4 gol atan Valencia ikinci devrede 6'lıyı buldu. Kalesinde toplam 15 gol gören Timsahlar'in tek tesellisi Devler Ligi'ndeki ilk sayısını kaydetmesi oldu

Yine hüsran, yine hasret... Bursaspor, 5. maçında da Şampiyonlar Ligi'nde yine sıfır çekti, kalesinde 6 gol görüp, tarihi bir hezimet daha yaşadı. Tek teselli Devler Ligi'nde ilk golle tanışması oldu: 6-1. Valencia, 13 dakikada 3 gol attı. 16. dakikada Mata penaltıdan skoru 1-0 yaptı. Ev sahibi seri paslarla organize ve efektif geldi. Son dokunan Soldado 21'de tabelayı 2-0 yaptı. Sağdan, soldan, ortadan her yerden istediği gibi gelen Yarasalar, 30. dakikada Aduriz'in golüyle farkı üçe çıkardı: 3-0. 37'de Joaquin, Ivankov'u 4. kez avladı: 4-0.  Valencia ikinci yarıya da golle başladı, Soldado, 55'te kendisinin ikinci, takımınını beşinci golüne imza attı: 5-0. 69. dakikada Sercan'ın pasında Batalla, Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk golünü kaydetti: 5-1.79. dakikada Dominguez altıncı golü yazdırdı: 6-1.

Örümcek eşi ile tribündeydi
Sakat olan Mehmet Topal, Bursa karşısında takımdaki yerini alamadı. Yıldız futbolcu, eşi ile birlikte tribündenkarşılaşmayı izledi.

Sağlam tarihi tersten yazıyor
Şampiyonlar Ligi, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam için tam anlamıyla kabusa dönüştü. Bursaspor'u 5. maçında da puanla tanıştıramayan genç teknik adam, Valencia'ya da 6-1 yenilip Yeşil-Beyazlılar'a Avrupa Kupaları'ndaki en farklı mağlubiyetini yaşattı. Sağlam, 2007 yılında Beşiktaş'ın teknik direkttörüyken Liverpool'a 8-0 mağlup olmuş, bu skor Türk futbol tarihinin en utanç verici acalarından biri olmuştu.