Beşiktaş'ta Guti endişesi

Siyah-beyazlı oyuncunun, sol arka adalesindeki gerilme nedeniyle tedbir amaçlı olarak antrenmana çıkarılm...


Siyah-beyazlı oyuncunun, sol arka adalesindeki gerilme nedeniyle tedbir amaçlı olarak antrenmana çıkarılmadığı açıklandı. Kulüp doktorlarının, bu oyuncuyu Galatasaray derbisinde oynatabilmek için dünkü idmanda yer almasına izin vermedikleri bildirildi.
Guti'nin yanı sıra, tedavileri devam eden Rüştü, Ersan, Quaresma, Bobo, Ekrem, Nihat ve Ferrari de dün sabahki idmanda yer almadı. Ernst takımdan ayrı düz koşu yaparken Aurelio ise takımla birlikte çalıştı. Takım halinde düz koşularla antrenmana başlayan futbolcular, daha sonra kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı. Kartal, idmanın son bölümünde ise taktik ağırlıklı çift kale maç oynandı.
Gol atamama sorununu çözmek için gecesini gündüzüne katan Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster'in, hemen hemen bütün idmanlarda ekstra gol çalıştırması yaptığı bildirildi. Alman teknik adamın neredeyse boş kaleye bile gol atamayacak duruma gelen oyuncularını bu kötü alışkanlıklarını terk etmesi için her gün çalıştırdığı vurgulandı. Schuster'in idman programlarındaki şut ve kanat organizasyonlarını artırdığı öğrenildi.