Valencia Bursaspor maçı - Bursaporlu futbolcular Valencia maçından umutlu

Valencia Bursaspor maçı bu akşam oynanacak. Valencia Bursaspor maçı 21:45'te Star TV'den canlı olarak yayınlanacak.

Valencia Bursaspor maçı - Bursaporlu futbolcular Valencia maçından umutlu
Valencia Bursaspor maçı bu akşam oynanacak. Valencia Bursaspor maçı 21:45'te Star TV'den canlı olarak yayınlanacak. Valencia Bursaspor maçı Star TV'den calı maç izle.

Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. maçında yarın akşam Valencia ile karşılaşacak Bursasporlu futbolcular, iyi bir skorla döneceklerine inanıyor. Yeşil-beyazlı takımın kaptanı Ömer Erdoğan, ilk gollerini atıp UEFA şansını son maça taşımak istediklerini dile getirdi. Genç golcü Sercan Yıldırım ise, İspanyol takımlarının transfer listesinde yer aldığı yönündeki haberlerin bu maçta kendisine ekstra motivasyon sağlayacağını dile getirdi.

Şampiyonlar Ligi'ndeki 5. maçında deplasmanda Valencia ile karşılaşacak olan Bursaspor kafilesi, İspanya'ya gitti. Takım, yönetim, sponsor ve görevlilerden oluşan kafile Yenişehir Havaalanı'ndan 11.15'te kalkan THY'ye ait özel uçakla İspanya'ya hareket etti. Yeşil - beyazlı ekip Westin Valencia Hotel'de maç saatini bekleyecek.

Yeşil-beyazlı futbolcular, Yenişehir Havaalanında İspanya'ya hareketleri öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
 

Valencia Bursaspor maçı - Bursaporlu futbolcular Valencia maçından umutlu

"İLK GOLLERİMİZİ ATIP PUAN ALMAK İSTİYORUZ"

Zor bir maçın kendilerini beklediğine dikkat çeken kaptan Ömer Erdoğan, şunları kaydetti: "Şampiyonlar liginde ilk gollerimizi bulup puanlar almak istiyoruz. Umutlarımızı son maça sürdürmek istiyoruz. Biz zorları başaran bir takımız bunu da başarabileceğimize inanıyorum. Manisa maçında 2 gol attık bir o kadarda kaçırdık. Manisa'da çok iyi futbol oynadık ama tabiî ki Valencia ile Manisa aynı değil. Valencia çok üst düzey bir takım. İyi futbol oynarsak başarabileceğimize inanıyorum."

"GOL ATMAYI ÇOK İSTİYORUM"

Atatürk Stadı'nda alınan 4-0'lık mağlubiyeti hatırlatan golcü futbolcu Sercan Yıldırım, Valencia deplasmanının çok zor geçeceğini belirtti. Güzel bir oyun sahaya yansıtıp galip gelmek istediklerini ifade eden genç yıldız, "Bende gol akmayı çok istiyorum ama kimin atacağı önemli değil. Umarım gol atıp galip geliriz." dedi.

"TRANSFER SÖYLENTİLERİ BENİ MOTİVE EDER"

Bir gazetecinin, İspanyol takımlarının kendisi istediği yönünde basında yer alan haberleri hatırlatması üzerine, genç golcü, "İspanyol takımlarının beni istemesi güzel bir şey. Bunu hangi futbolcu istemez ki! Benim amacımda zaten bir gün İspanyol takımlarından birinde oynamak. Bu beni ayrı motive eder mi, tabiî ki de eder. Umarım hocam bana şans verir ve en iyi şekilde bana verilen şansı kullanırım." diye konuştu.

"3. OLABİLMEK İÇİN YÜZDE 50 ŞANSIMIZ VAR"

Vederson ise takımın iyi bir hava yakaladığına dikkat çekerek, şu değerlendirmede bulundu: "Oraya puan almak için gidiyoruz. İnşallah bizi hedefe taşıyacak puanları alırız. Üçüncü olmak için bence yüzde 50 şansımız var. İki maçı da kazanmamız lazım. Yarın çok zor bir deplasmanda oynayacağız. Zor alacak ama en iyi şekilde oynayacağız."