Sarıçam'da Özel Ağaçlandırma Toplantısı

Adana Orman İşletme Müdürlüğü Kadastro Mülkiyet Şube Müdürü Adil Sevgi, bugüne kadar 248 adet özel ağaçlandırma için 4 bin 732 hektar alanda izin verildiğini söyledi.

Sarıçam'da Özel Ağaçlandırma Toplantısı
Adana Orman İşletme Müdürü Ahmet Üçgül'ün açılış konuşması ile başlayan toplantı, Kadastro Mülkiyet Şube Müdürü Adil Sevgi'nin "Özel Ağaçlandırma" ile ilgili bilgilendirme sunumu ile devam etti. Sevgi, özel ağaçlandırmanın amacından, hukuki dayanağına, yönetmeliğine, özel ağaçlandırma yapılabilecek sahalardan, kullanılacak türlere, orman sayılan alanlardaki başvuruya, izin önceliğine ve yapılan desteklere kadar birçok konuda bilgi verdi. Sevgi, Adana Orman Bölge Müdürlüğü'nde bugüne kadar toplam 248 adet olmak üzere 4 bin 732 hektar alanda özel ağaçlandırmaya izin verildiğini söyledi.
Sarıçam İlçesine bağlı 30 köy muhtarının davet edildiği, ATA İlköğretim Okulunda yapılan Özel Ağaçlandırma toplantısına Sarıçam Kaymakamı Ali Taşkın Balaban, Adana Orman İşletme Müdürü Ahmet Üçgül, Çevre Orman İl Müdürlüğü'nden Ağaçlandırma Şefi Nuray Selek ve İl Genel Meclis Üyeleri katıldı.