Kılıçdaroğlu fıtık ameliyatı oldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, fıtık ameliyatı olduğu bildirildi.

Kılıçdaroğlu fıtık ameliyatı oldu


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, fıtık ameliyatı olduğu bildirildi.

CHP Basın Birimi'nden yapılan yazılı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun, Özel Güven Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçtiği ve fıtık ameliyatı olduğu kaydedildi.

Kılıçdaroğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu ve dün geceyi hastanede geçirdiği ifade edilen açıklamada, bugün ise evinde dinleneceği belirtildi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN ŞAFAK BAY'A ''GEÇMİŞ OLSUN'' TELEFONU
        
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, GATA Hastanesi'nde tedavi altına alınan kemik kanseri hastası öğretmen adayı Şafak Bay'ı telefonla arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundu.

CHP Basın Birimi'nden yapılan yazılı açıklamada, atama bekleyen öğretmen adayı Şafak Bay'ın ekonomik nedenlerle tedavisini sürdürmekte zorlandığı, vize sorunu nedeniyle yurtdışına da çıkamadığı belirtildi.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun, Şafak Bay'ı GATA Hastanesi'ne sevkinin ardından telefonla aradığının ve geçmiş olsun dileklerini ilettiğinin bildirildiği açıklamada, Şafak Bay'ın da Kılıçdaroğlu'na desteğinden dolayı teşekkür ettiği ifade edildi.


GRUP BAŞKANVEKİLİ ANADOL, KILIÇDAROĞLU'NUN BUGÜN TABURCU EDİLECEĞİNİ BİLDİRDİ
        
CHP Grup Başkanvekili Kemal Anadol, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğunu ve hastaneden bugün taburcu edileceğini bildirdi.

Anadol, Grup Başkanvekilleri Muharrem İnce ve Akif Hamzaçebi ile Kılıçdaroğlu'nu fıtık ameliyatı olduğu Güven Hastanesinde ziyaret etti.

Hastaneden ayrılırken gaze