Banyoda kilitli kalan yaşlı adamı yunus ekipleri kurtardı

Antalya'da evde tek başına yaşayan 73 yaşındaki adam kilitli kaldığı banyoda kendisini kurtaran polislere çikolata ikram etti.

Olay, Antaly

Antalya'da evde tek başına yaşayan 73 yaşındaki adam kilitli kaldığı banyoda kendisini kurtaran polislere çikolata ikram etti.

Olay, Antalya Elmalı Mahallesi 52. Sokak'ta meydana geldi. Evde tek başına yaşayan 73 yaşındaki Hüseyin Arslan duş almak için banyoya girdi. Banyodan sonra çıkmak isteyen Arslan kapıyı açamadı. Kapıyı açmak için bir süre uğraşan Arslan, başarılı olamayınca 'imdat' diye bağırmaya başladı. Apartmanın havalandırma boşluğundan bir kişinin yardım istediğini duyan Arslan'ın komşuları polisi aradı.

Apartmanın yakınlarında devriye gezen yunus timleri olay yerine geldi. Apartmana girerek hava boşluğunu kontrol eden ekipler içeriden bir kişinin, 'İmdat' diyerek yardım istediğini duydu. Havalandırma boşluğunu açmaya çalışan ekipler başarılı olamayınca yardım isteyen Arslan'la konuştu. Yunus timleri, Arslan'ın tam olarak nerede bulunduğunu sordu. Bunun üzerine Arslan, banyoda kilitli kaldığını söyledi. Kapıyı kırarak eve giren ekipler, Arslan'ı banyodan çıkardı.

Arslan, banyo yapmak için içeriye girdiğini, ancak kapı açılmadığı için dışarıya çıkamadığını söyledi. Arslan, kendisini kurtaran polislere teşekkür ederek, çikolata verdi.