Taktik savaşı

Başkan Adnan Polat'ın kendi adamlarıyla Kayseri'de boy gösterisi yapmasına kızan Cemal Özgörkey yönetimden ayrıldı. Mehmet Helvacı ve arkadaşlarının da istifası bekleniyordu, ancak Helvacı sürpriz bir şekilde 'Kalıyorum' dedi. Hesap mali genel kurulda başkan Polat'ı devirerek seçim sürec...


Başkan Adnan Polat'ın kendi adamlarıyla Kayseri'de boy gösterisi yapmasına kızan Cemal Özgörkey yönetimden ayrıldı. Mehmet Helvacı ve arkadaşlarının da istifası bekleniyordu, ancak Helvacı sürpriz
bir şekilde 'Kalıyorum' dedi. Hesap mali genel kurulda başkan Polat'ı devirerek seçim sürecini yönetmek

G.Saray'da dün beklenen bir istifa gerçekleşti. Uzun süredir başkanın icraatlarını beğenmeyen Cemal Özgörkey, 'Bugüne kadar şeref ve gururla taşıdığım G.Saray Yönetim Kurulu Üyeliği görevimden ayrılıyorum' açıklamasını yaptı. Özgörkey ayrılırken de, 'Galatasaray camiası önünde yönetimin, güven tazelemesi gerektiği kaçınılmazdır' diyerek de seçimi adres gösterdi. Cemal Özgörkey'in çok yakın arkadaşları olan Emir Sarıgül ve Tamer Aşkın'ın da Başkan Adnan Polat'la birlikte hareket etmesinden rahatsızlık duyduğu öğrenildi.

HELVACI HERKESİ ŞAŞIRTTI
Cemal Özgörkey gibi İkinci Başkan Mehmet Helvacı'nın da dün istifa etmesi bekleniyordu. Ancak Helvacı, 'İstifa etmem, Cemal'in istifası için de yorum yapmam' dedi. Başkan Polat'ın, Kayseri'de kendisini dışlayan açıklamalarına rağmen Helvacı'nın bu tavrının nedeni daha sonra ortaya çıktı.  

İÇERDEN MÜCADELE
helvacI Yönetim Kurulu'nun içinde kalarak arkadaşlarıyla birlikte içerden mücadele edecek. Şubat ayındaki mali genel kurulda hesaplar ibra edilmezse başkan Polat düşecek. Ardından Helvacı 6 aylık seçim sürecinde başkanlık yapacak. Peki Polat daha önce davranır da Helvacı'yı İkinci Başkanlık görevinden alırsa ne olacak? O zaman da yönetim kurulu toplantısında Helvacı yeniden ikinci başkan seçilecek.

Toplantı radikal kararlara gebe
G.saray'In bugünkü yönetim kurulu toplantısında sert tartışmaların yaşanması bekleniyor. Cemal Özgörkey'in istifasının da görüşüleceği bu toplantıda, Adnan Sezgin'in istifasını isteyen yöneticilerin tavrı önemli olacak. Yönetimin Hagi'nin raporunu da görüşüp karara bağlaması bekleniyor. Hagi'nin İnsua, Barış, Ayhan gibi oyuncuları istemediği de öne sürülüyor.