Maskeli balo

Beşiktaş, F.Bahçe karşısında doğru Answer'ı (cevabı) bulamadı. NBA yıldızı iki sayıda kalırken 4 numaralı formasını verdiği Rus Likholitov 22 sayıyla maçın en skoreri oldu. Kanarya 6'da 6 yaptı


Beşiktaş, F.Bahçe karşısında doğru Answer'ı (cevabı) bulamadı. NBA yıldızı iki sayıda kalırken 4 numaralı formasını verdiği Rus Likholitov 22 sayıyla maçın en skoreri oldu. Kanarya 6'da 6 yaptı

Fenerbahçe Ülker'i Allen Iverson da durduramadı. Guti ve Quaresmalı kadrosuyla futbolda dökülen Beşiktaş basketbolda da The Answer ile iki maçta sıfır çekti.
IVERSON'IN ilk derbisine çıktığı maçta, Beşiktaş, F.Bahçe'ye 67-74 boyun eğdi. Iverson'ın fizikman hazır olmadığı net olarak görülüyordu. Topla hızlı hareket ediyor, ancak drive ederken, fazla kalabalığa dalıştan genelde kaçıyordu. 2 sayı atabildi.
F.BAHÇE'DE Iverson'a adam adama savunmada Ömer yapıştı! Son periyotta Likholitov 4 faulle kenarda kaldı. F.Bahçe oyunda liderliği yeniden aldı. 35. 40'ı 61-67 önde geçti. Maçı da 67-74 kazandı.

IVERSON bir  şey vermedi'
Beşiktaş Cola Turka Antrenörü Burak Bıyıktay, 'Maçta 20 dakika oynadı, ancak bize bir şey veremedi. Bu arada ligde önemli maçlar oynanıyor. Allen Iverson, herkesin beklentisi olan, hepimizin seyrettiği Allen Iverson değil. Zamana ihtiyacı var. Şu an için  hazır değil' diye konuştu.
F.BAHÇE Ülker Antrenörü Neven Spahija ise Siyah-Beyazlı taraftarlar için 'Beşiktaş Cola Turka iyi bir takım. Buradaki seyirci atmosferi de çok yüksek. Buradan çok fazla takımın galip çıkabileceğine inanmıyorum' dedi.

Fener 3 yıl sonra Akatlar'dan çıktı
Beşiktaş Cola Turka, ligde 3 sezon sonra Fenerbahçe Ülker'e Cola Turka Arena'da yenildi. Sarı-Lacivertliler ligde en son 2006-07 sezonunda Kartal'ı evinde mağlup etmişti.

Iverson'ı susturdu Mirsad'la kapıştı
Iverson'I tutmakla görevli olan Ömer Onan, maçın son bölümünde bir pozisyon sonrası takım arkadaşı Mirsad'la tartıştı. Mirsad'a küfürlü tezahüratlar yapan Beşiktaşlı taraftarlar, daha sonra Cevher ile tartışan Ömer'i hedef aldı. Kinsey de küfürden nasibini aldı. Hakemler küfürlü tezahürat nedeniyle anons yaptırdı. F.Bahçe Ülker salonu yabancı madde yağmuru altında terk etti.