Herkes terliyor

Kanarya'nın genç teknik patronu, 'Bütün oyuncular F.Bahçe forması altında ter döküyor. Bunu herkesin bir şekilde bilmesi gerekiyor' dedi


Kanarya'nın genç teknik patronu, 'Bütün oyuncular F.Bahçe forması altında ter döküyor. Bunu herkesin bir şekilde bilmesi gerekiyor' dedi

F.Bahçe'nin ligdeki 3000. golü bile Aykut Kocaman ile Alex de Souza arasındaki buzları eritmeye yetmedi. Aykut Hoca, Alex'e maçtan sonra ince ince mesajlar gönderdi.
KOCAMAN, 'Alex bana göre son derece başarılı bir oyun ortaya koydu. Özellikle bizim adımıza olumlu olan Alex'in topla buluşması gerekiyor. Alex'in pozisyonu itibarıyla bizim oyunumuzun akışını işleten bir oyuncu olması gerekiyor. İçerde bunu yapıyor. Üç gol atması ekstra oldu' dedikten sonra mesajlara geçti.

AVCI UYARISI
AYKUT Hoca, 'Özellikle şunu unutmamak gerekiyor. Bütün oyuncular Fenerbahçe forması altında ter döküyor. Bunu herkesin bir şekilde bilmesi gerekiyor' diyerek takımın sadece Alex'ten ibaret olmadığını vurguladı.
F.BAHÇE'NİN teknik patronu Andre Santos'un Brezilya milli takımında oynaması içinse 'Sakatım, diyen oyuncuya inanmak zorundasınız'' diye imalı bir yorum yaptı.

Gökay 11 km koştu
BUCA maçında en çok koşan F.Bahçeli futbolcu 11 bin 447 metre ile genç Gökay oldu. Bucalı oyuncular Fener'den fazla mesafe kat etti.

Niang tuzağa düşmedi
Ediz'in darbesiyle ağzı-burnu kanlar içinde kalan Senegalli hıncını attığı golle aldı. Niang, 'Alex'le mi yoksa Semih'le mi daha iyi anlaşıyorsun' gibi polemiğe neden olacak bir soru üzerine politik bir cevap verdi. Niang, 'İkisiyle de iyi anlaşıyorum. Kimin oynayacağına hoca karar verir' dedi.

Cristian'a Kocaman KALKAN
BİLİCA'DAN sonra Cristian da yuhalandı. Teknik Direktör Aykut Kocaman, oyuncusuna sahip çıktı ve tribünleri susturdu.