Başkan Torun, Almanya'dan Döndü

16-20 Kasım 2010 tarihlerini kapsayan Almanya gezisinden dönen Kütahya Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, Almanya'dan iyi izlenimlerle döndüğünü bildirdi.

Başkan Torun, Almanya'dan Döndü
Almanya' ya aralarında Finlandiya, Fransa, Rusya, Cezayir, Lübnan, Irak, Bulgaristan, İngiltere, Romanya, İsviçre, İtalya, Fas, Yunanistan, İran ve Moldova gibi ülkelerden 400'ü aşkın firmanın yanı sıra Türkiye'den de 17 firmanın katılımı ile 16-20 Kasım 2010 tarihleri arasında Almanya'nın Dusseldorf şehrinde düzenlenen Medico 2010 Fuarına katılmak üzere gittiğini ifade eden Başkan Torun, 4 günlük gezi boyunca belediyeleri yakından ilgilendiren katı ve sıvı atık konularında yenilikleri izleme şansı bulduğunu kaydetti.
Almanya gezisinde fuarda yer alan bazı ülkelerin Belediye Başkanlarıyla tanışıp bir araya gelme şansı da bulduğunu dile getiren başkan Torun, Belediyecilik alanında gerçekleşen birçok yeniliğin Pazarlar'da uygulanması için çaba sarf edeceğini kaydetti.
Bu tür gezileri kendileri için bir fırsat olarak değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Torun,"Teknoloji her alanda olduğu gibi Belediyecilik alanında da hiç boş durmamış. Belediyecik alanında ülkeler geliştirdikleri bir dizi teknolojik yenilik sayesinde belediyelerin işlerini kolaylaştırmışlar. Bu tür yeniliklerin İlçemize de girmesi gerekiyor. Bunun için zaman kaybetmeden hemen harekete geçmek istiyorum" şeklinde konuştu.