2 FARKLI FENER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Bucaspor karşısında iki farklı tabloyla karşı karşıya kaldıkla...


Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Bucaspor karşısında iki farklı tabloyla karşı karşıya kaldıklarını açıkladı.
Rakiplerin puan kaybettiği haftada üç puan için sahaya çıktıklarına vurgu yapan Kocaman, "Galatasaray ve Beşiktaş'tan ikişer puan öne geçmek, Kayseri ve Trabzon'a ikişer puan yaklaşmak önemliydi. Maça çok yüksek istekle başladık. Son derece akıcı oyun sonunda farklı bir skor oldu. Ancak ikinci yarıda klasiğimiz oldu. Top rakipte kalmaya başladı. Rahat edemedik, golü kalemizde gördük. 3-5 dakikalık sıkıntılı andan sonra farklı skor geldi. 3 puan aldığımız için tadını çıkarıyoruz. Ama tribünler öyle gözükmedi" dedi.

'Savunma önemli'
Bir bölüm "tutulmaz" olduklarını, sonra da oyuncuların oyundan düşmesi sonucu kontrolü yitirdiklerini ifade eden Aykut Kocaman, "Takım ofansif olarak beklediğimizin üzerinde gidiyor. Özellikle devreden sonra topun arkasına kolay geçen bir ekip en büyük temennim. İstediklerim ve istemediklerim bir arada gidiyor. Temelde çok gol yemenin rahatsız etmediğini söylemek iyimserlik olur. En değer verdiğim şey, takım savunmasıdır. Kalan maçlarda, ilk yarılarda atabildiğimiz kadar atarak, ikinci yarıda biraz daha takım savunmasına önem vereceğiz" ifadesini kullandı.
Sarı-lacivertlilerin patronu, tepki gösterilen oyuncular hakkında da şu yorumları yaptı:
"Andre Santos canla başla mücadele ediyor. Futbolcu sakatım diyorsa ona inanmak zorundasınız. Çünkü bu kuşkuyla yaşanmaz. Cristian'a tepki göstermek performansını artırmaz. Futbolcuları teşvik etmelisiniz. Mehmet Topuz'un biraz daha merkeze yakın oynamasını ben istiyorum."

Cristian'a kalkan!
Teknik Direktör Aykut Kocaman, ikinci yarıda Cristian'ın tribünler tarafından protesto edilmesine tepki verdi. Brezilyalı oyuncunun topu her ayağına alışında ıslıklanmasından rahatsızlık duyan Kocaman, yedek kulübesinden çıkarak seyirciden bu davranışlarına son vermelerini istedi. Eliyle tribünleri sakinleştirmeye çalışan Fenerbahçe'nin çalıştırıcı, oyuncusuna da kenardan moral aşılamaya çalıştı.


Barça'nın  listesinde
İspanya'nın önde gelen radyolarından Cadena Ser'de yer alan haberde, Barcelona'nın Fenerbahçe'de forma giyen başarılı sol bek oyuncusu Andre Santos'u yakın takibe aldığı belirtildi. Geçtiğimiz yaz transfer döneminde de adı sıkça Real Madrid ile anılan Santos'un, Barcelona'nın gelecek sezonki transfer planları arasında yer aldığı konuşuluyor. 27 yaşındaki yıldız futbolcu, geçtiğimiz hafta Brezilya Milli Takımı'nın Arjantin ile oynadığı özel maçta sergilediği performansla da beğeni toplamıştı.


Emre iddiası
Almanya'da yayımlanan 4-4-2 dergisi, Liverpool'un, Fenerbahçeli milli futbolcu Emre Belözoğlu'nu transfer etmek istediğini ileri sürdü. Derginin internet sitesinde verilen haberde, Liverpool'un, Belözoğlu'nu ara transfer döneminde kadrosuna katmak istediği ve bunun için 7 milyon euro artı Fabio Aurelio'yu gözden çıkarttığı iddia edildi.