Silifke'de çocuklar seçim heyecanı yaşadı

Mersin Kent Konseyi Çocuk Meclisi'nde çocuklar seçim heyecanı yaşadı. Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanlığı için 6 kişi adaylığını koydu. 30 çocuk mec

Mersin Kent Konseyi Çocuk Meclisi'nde çocuklar seçim heyecanı yaşadı. Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanlığı için 6 kişi adaylığını koydu. 30 çocuk meclisi üyesinin oy kullandığı seçimlerde Özel Silifke İlköğretim Okulu öğrencisi Şule Kahraman çocuk meclisi başkanı seçildi.

Silifke Belediyesi Faruk Özdüzenciler Gençlik Merkezi'nde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantıda Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel bir konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından divan üyeliği seçimi yapıldı. Divan üyeliğine Kaan Erden, Leyla Nizamoğlu ve Ramazan Yıldız seçildi. Daha sonra 5 kişilik yürütme kurulu üyesi için seçim yapıldı. Gazipaşa İlköğretim Okulu'ndan Utku Kutlu Şan, Silifke Uğur Koleji İlköğretim Okulu'ndan Hatice Özge Yalçın, Şehit Yarbay İlhan Akgün İlköğretim Okulundan Galiphan Arslan, Atatürk İlköğretim Okulu'ndan Rümeysa Muku ve Özel Taşeli İlköğretim Okulu öğrencisi Sergen Saygılı yürütme kurulu üyeliğine seçildi.