Polatlı'da 'halk günü' düzenlendi

Ankara'nın Polatlı Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 'halk günü' toplantısının ilki bugün yapıldı. Kaymakamlık toplantı salonunda Kaymakam Gürsoy Osm

Ankara'nın Polatlı Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 'halk günü' toplantısının ilki bugün yapıldı. Kaymakamlık toplantı salonunda Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin başkanlığında yapılan 'halk günü' toplantısında ilgili kurum müdürleri de hazır bulundu. Toplantıya vatandaşların ilgi göstermemesi dikkat çekti.

Halk günü toplantısına az sayıda gelen vatandaşların talepleri ayni ve nakdi yardım oldu. Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, kaymakamlık olarak her hafta pazartesi günleri halk günü toplantısı düzenleyeceklerini söyledi. Bilgin, "Bugün halk günü toplantımızın ilkini gerçekleştirdik. Bayram sonrası olması nedeniyle az sayıda vatandaşlarımız katıldı. İlerleyen haftalarda katılımın artacağını düşünüyoruz." dedi.

Toplantıya gelen vatandaşların yüzde 90'ının Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan yardım aldığını belirten Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, "Vakfımıza başvuran vatandaşlarımıza sürekli gıda, eğitim, odun, kömür gibi ayni ve nakdi yardım yapıyoruz. Ama yine vatandaşlarımız bize müracaat edecekler, biz yine değerlendireceğiz, yardımcı olma gayreti içerisinde olacağız." diye konuştu.