Mardin'de şüpheli paket paniği

Mardin'de kaldırıma bırakılan ve bomba olduğu şüphesi ile ihbar edilen paket bomba imha uzmanları tarafından fünye ile patlatıldı. Paketten spor ayakk

Mardin'de kaldırıma bırakılan ve bomba olduğu şüphesi ile ihbar edilen paket bomba imha uzmanları tarafından fünye ile patlatıldı. Paketten spor ayakkabısı çıktı.

Yenişehir semtinde bir kaldırımda poşet olduğunu görenler bomba olduğundan şüphelenerek polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri şüpheli poşetin çevresine şerit çekilerek güvenlik önlemleri aldı. Vatandaşları olay yerinden uzaklaştıran polis daha sonra poşete, bomba imha uzmanları tarafından fünye bağlanarak patlatıldı. Polisin patlatılan poşetin içinde yaptığı inceleme sonucunda spor ayakkabı ortaya çıktı. Şüpheli poşette bir şey çıkmayınca polis ve vatandaşlar rahat bir nefes aldı. Bu arada Emniyet yetkilileri son günlerde Mardin'de şüpheli paket ihbarlarında artış olduğunu belirterek, gelen ihbarı titizlikle incelediklerini ve şüpheli paketleri fünye ile patlatarak, kontrol ettiklerini söyledi.