Kudret Narı Şifa Kaynağı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, pazarlarda organik şifalı ürünler satan Sabri Koç'un pazarladığı Kudret Narı'nın pek çok hastalık için şifa kaynağı olduğu bildirildi.

Kudret Narı Şifa Kaynağı
Öğretmenler mahallesi pazarında kurduğu tezgahında zeytinyağı ve bal içinde satışa sunduğu Kudret Narı'nın kanserin düşmanı ve cildin dostu olduğunu belirten Koç, her geçen gün satışının arttığını söyledi. İlçe merkezi ile Kemer ve Öğretmenler mahallesi pazarlarında satış yapan 40 yaşında 2 çocuk sahibi Sabri Koç, pazarladığı tüm ürünlerin şifalı olduğunu söyledi.
Bal, pekmez, arı sütü polen ve zeytinyağı da pazarladığını anlatan Koç, "Bir yıldan bu yana satışını yaptığım Kudret Narı büyük ilgi gördü. Mayıs ayında ekilen Kudret Narı temmuz ve ekim ayları arasında ürün vermektedir. Sezonda taze olarak da sattığımız bu ürünün, bal ve zeytinyağının içinde hazırlanmış şeklini satıyorum. Taze iken doğranmış Kudret Narı en az 40 gün zeytinyağı ve bal içinde bekletildikten sonra satışa sunuluyor. Kudret Narı kanserin düşmanı, cildin de dostudur. Yanıklarda, cilt yaralarında ve sivilcelerde cilde sürüldüğünde kısa sürede iyileşme sağlıyor. Yara ve yanıklarda iz de kalmıyor. Ülser ve gastrit gibi mide rahatsızlıklarında ise sabahları aç karnına yenmek suretiyle tedavi sağlıyor. Kavanozlarda hazırladığımız bu ürünün kilosunu 30 liradan satıyorum. Her kiloda 20-30 arasında Kudret Narı bulunmaktadır. Satışlarımız her geçen artmaktadır" dedi.