Gümüşhane Özel İdare'de Bayramlaşma

Gümüşhane İl Özel İdaresi personeli 9 günlük bayram tatilinin ardından mesainin ilk gününde bayramlaşma töreni düzenlendi.

Gümüşhane Özel İdare'de Bayramlaşma
Geleneksel olarak her bayram tatilinin ardından düzenlenen ve kurum yemekhanesinde yapılan törene İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Yalçın, Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Akçay, Yol-İş Teşkilatlanma Sekreteri Necip Şanlıtürk, Yol-İş İşyeri Temsilcisi İlyas Kocaman, birim müdürleri ve kurum personeli katıldı.
Burada yaptığı konuşmada 3 yıldır birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarına, birlik olmak ve önemine vurgu yapan Genel Sekreter İsmail Yalçın, görevlerinin çok zor olduğunu ve bu nedenle rahat olamayacaklarını söyledi. Özel İdare olarak hep "veren el" durumunda olduklarını kaydeden Yalçın, "Sorumluluklarımız çok fazla. Bizimle ilgili ne kadar iş varsa bunları yapmak için azimli olmalıyız. Zengin, fakir ayırt etmeden hizmetimizi sürdürmeliyiz. Çevremizle bütünleşerek, gelişime ve değişime ayak uydurmak zorundayız" dedi.
"İş sezonu sona erdi. Birlikte çok güzel çalışmalar yaptık" diye konuşan Yalçın, daha mükemmelini yapmak için daha çok çalışılması gerektiğine vurgu yaptı.
Tam kadro katılımın olduğu törende konuşan Yol-İş 2 Nolu Şube Teşkilatlanma Sekreteri Necip Şanlıtürk, 2010 yılının bitmek üzere olduğunu belirterek, karla mücadele dönemine girildiğini ve personele bu konuda dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.
Konuşmaların ardından personel kendi arasında bayramlaştı.