Gişelerden Ücretsiz Geçiş Sona Erdi

Bayram tatilinin sona ermesi ile tatillerinden dönen vatandaşlar gece saat 03

Bayram tatilinin sona ermesi ile tatillerinden dönen vatandaşlar gece saat 03.00'ten önce gişelerden ücretsiz geçti. Gişelerde aşırı sisin de etkili olmasına rağmen herhangi bir trafik yoğunluğu yaşanmadı.
Geçişlerden ücretsiz geçişin kaldırılmasına dakikalar kala geçen vatandaşların kimileri kartlarını ısrarla okutmaya çalışırken kimileri de durumun farkında olup hiç beklemeden gişelerden geçti. Saatler 03.00 olduğunda ise gişe teknik görevlileri gelen araçları durdurdu ve ücretli geçişi etkin hala getirdi. Ne olduğunu anlamayan araç sahipleri ise durumu KGS ile ücret ödediklerinde fark etti.
Saniyeler ile ücretsiz geçişi kaçıran vatandaşlar ise durumdan üzüntü duyduklarını ifade etti. Ücretli geçişe hazırlıksız yakalanan araç sahipleri ise, araçlarını gişede bırakıp arkadan gelen araçlardan KGS rica ettiler. Hemen hemen her gişede aynı durum yaşanınca az da olsa gişelerden geçişte sıkışıklar meydana geldi. Ücretli geçişin uygulanmaya başlandığını gören araç sürücüleri ise hiç gişe kuyruğuna girmeden yollarını KGS satın almak üzere çevirdiler.