Emenike devre arasında olmuyor

Kardemir Karabükspor, büyük takımların ilgi odağı olan golcü futbolcu Emenike'yi satmamakta kararlı. Yönetim, Emenike konusunda hiç bir kulüple anlaşm

Kardemir Karabükspor, büyük takımların ilgi odağı olan golcü futbolcu Emenike'yi satmamakta kararlı. Yönetim, Emenike konusunda hiç bir kulüple anlaşmadıklarını açıkladı.

Kırmızı - mavili takımın genel menajeri Seyit İçgül Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'nda yaptığı açıklamada, "Emenike için hiçbir takımla anlaşmadık ya da hiçbir takıma verilmiş sözümüz yok. Karabükspor'un durumu çok önemli; ligde takımımızı daha iyi yerlere taşımalıyız. İki üç maç kaybettikten sonra bir anda alt sıralarda kendinizi bulabiliyorsunuz." dedi.

SADECE ADNAN SEZGİN'LE GÖRÜŞTÜK

Nijeryalı futbolcu için sezon sonunda teklifleri değerlendirme kararı aldıklarını belirten İçgül, şu ana kadar ise sadece Galatasaray'la görüştüklerini belirterek, şunları söyledi;

"Emenike'yi devre arasında satmama kararı aldık. Bizimle 2012'ye kadar mukavelesi var. Fakat sezon sonunda bizi tatmin edecek bir teklif gelirse oturur konuşur ve uygun bulursak, satılmasına karar veririz. Adnan Sezgin, Emenike'nin durumunu sordu; ancak resmi bir teklif almadık; devre arasında konuşuruz diye ayrıldık. Üstelik Emenike'de burada mutlu; bizden habersiz görüşme yaptığı yönünde söylentiler spekülasyondan ibaret."

EMENIKE: TRANSFERİME KARABÜKSPOR KARAR VERİR

Emanuel Emenike ise "Yazılan ve konuşulanları biliyorum. Galatasaray ve Beşiktaş gibi büyük takımların benimle ilgilendiğinden bahsedilmesi hoşuma gidiyor; ama ben sadece futbola kanalize oldum. Karabükspor'un formasını giyiyorum ve sözleşmeme saygı duyuyorum. Bu nedenle Ocak ayında teklifleri değerlendiririm diyemem. Buna kulübüm karar verir. Gelişmeleri hep birlikte görürüz" diyerek, transfer konuşmaları hakkında son derece hassas olduğunu ortaya koydu.

HER MAÇTA GOL ATMAK İSTERİM

Başarılı futbolcu, Beşiktaş ya da Galatasaray arasında bir tercihinin söz konusu olamayacağını; çünkü sadece Karabükspor'un başarısını düşündüğünü belirtirken, gol krallığı için ise, şöyle konuştu;

''Ben her maçta gol atmak isterim; ama bu gol kralı olmak için değil; takımım kazanması için istediğimi bir şey. Elbette gol kralı olursam sevinirim; ama takımıma katkı sağlamak daha önemli."