Edremit Selanik'te Tanıtıldı

Balıkesir Valiliği tarafından organize edilen 'Selanik 26. Philoxenia Turizm Fuarı 2010' Balıkesir standında Edremit ilçesi büyük ilgi gördü.

Edremit Selanik'te Tanıtıldı
Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, "Komşu ülkenin insanlarına Edremit'i bir kez daha tanıtabilmek güzeldi. Yerli ve yabancı tüm turistleri Edremit'e ve Kaz Dağları'na bekliyoruz" dedi. Yunanistan'ın Selanik kentinde düzenlenen '26. Philoxenia Turizm Fuarın'da açılan Balıkesir standı ve Edremit bölümü büyük ilgi gördü. Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç'ın bizzat katıldığı fuarda özel olarak Edremit Belediyesi'nce hazırlanan Yunanca ve İngilizce Edremit broşürleri ve kitapları büyük ilgi gördü. Bunun yanında görsel tanıtım argümanlarının da sunulduğu 4 günlük fuar boyunca Yunanlı komşularımızın Edremit ve Edremit Körfezine olan büyük ilgisi dikkatleri çekti.

"EDREMİT TURİZMDE MARKALAŞACAK"
Edremit'in ve Edremit Körfezi'nin önemli bir turizm markası olma yolunda çok emin ve kararlı adımlarla yürüdüğünün altını çizen Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, "Uzun yıllardan bu yana büyük önem verdiğimiz turizm tanıtım çalışmalarının bölgemizde faydaları artık gün yüzüne çıkmaya başladı. Tanıtım çalışmalarımızı imkanlarımız dahilinde devam ettireceğiz. Edremit ve Edremit Körfezi'ni Türkiye'nin ve dünyanın önemli bir turizm markası yapmak için hep birlikte gayret ve emek sarf ederek çalışacağız" dedi.