Cihan Haber Ajansı Gündemi

22 Kasım 2010 Pazartesi

Bakanlar Kurulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Başbakanlık'ta toplanacak. Başbakan Erdoğan, bakanlar kur

22 Kasım 2010 Pazartesi

Bakanlar Kurulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Başbakanlık'ta toplanacak. Başbakan Erdoğan, bakanlar kurulu toplantısından sonra Ankara'da temaslarda bulunan Mısır Dışişleri Bakanı Ahmed Ebul Geyt'i kabul edecek. (12.00/19.00)

Başbakan Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile birlikte Ankara Rixos Otel'de eğitimde işbirliği imza törenine katılacak. (11.00)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Mısır Dışişleri Bakanı Ahmet Ebul Geyt ile bir araya gelecek. Görüşmenin ardından iki bakan ortak basın toplantısı düzenleyecek. (19.00/10.00/11.30)

Ankara'da bulunan Finlandiya Tarım ve Orman Bakanı Sirkka Liisa Anttila, sırasıyla Başmüzakereci Egemen Bağış, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker ile Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu'yla ayrı ayrı görüşecek. (08.45/10.00/18.30)

Ünlü sanatçı Fatih Kısaparmak, Rusya'nın başkenti Moskova'da konser verdi. Konseri çok sayıda Türk ve Rus müziksever izledi.

SPOR

Spor Toto Süper Lig'in 13. Haftası Fenerbahçe-Bucaspor karşılaşması ile tamamlanacak. (20.00)

Bursaspor, Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağı Valencia maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu, olağan Mali Genel Kurulu yapılacak. (10.30)

HERKESiçinFUTBOL programı kapsamında çocuklara futbol sevgisi aşılamak için TFF ile Enis Fosforoğlu Çocuk Tiyatrosu ile işbirliği düzenlenen "Futbol Sadece bir Oyundur" gösterisi Bursa'da yapılacak. (11.00)