Basketbolculardan Bayram Hediyesi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı, deplasmanda oynadığı Akhisar Belediyespor maçından galibiyetle ayrıldı.

Manisa Akhisar Spor Salonunda, Akhisar Belediyesporla karşı karşıya gelen Mavi-Beyazlı ekip maçı 68-71 kazandı. 1.Periyodu 15 sayı önde götüren Büyükşehir Basketbol Takımı sonraki periyotlarda açtığı farkı koruyamadı. 2. Periyodun başından itibaren çekişmeli geçen maçın sonunda gülen taraf ise Büyükşehir Belediyespor oldu.
Elde ettikleri galibiyeti her zamanki gibi Gaziantep halkına ve spor severlere hediye ettiklerini söyleyen Gaziantep Büyükşehir Basketbol Şube Başkanı Güven Güzelbey, "Gaziantep'e bu galibiyetle güzel bir bayram hediyesi vermiş olduk. Aldığımız bu galibiyetle gruptaki sıralamada 2. sıraya yerleşen takımımızın amacı bu yerini muhafaza etmek. İzmir'den bizi desteklemeye gelen sporcularımızın ailelerinin desteği ile motive olan sporcularımız kafa kafaya giden son periyotta sonucu lehimize çevirmesini
bildiler" diye konuştu.
Güven Güzelbey, "Altı maçta beş galibiyet alan takımımız bu hafta grubumuzun iddialı takımlarından Hacettepe Üniversitesi Spor Kulübü ile 27 Kasım 2010 Cumartesi günü saat 16.00'da Kamil Ocak Spor Salonunda karşı karşıya gelecek. Oynayacağımız bu müsabakaya da aynı ciddiyetle hazırlanıp galip gelmek istiyoruz. Bu güzel müsabakada da Gaziantepli taraftarlarımızı tribünlerde görmek istiyoruz" dedi.