Başkan Güzelbey'e Ziyaret

Türkiye'nin yeni Şam Büyükelçisi Ömer Önhon ve Halep Başkonsolosu Adnan Keçeci, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey'i makamında ziyaret ettiler.

Bir dizi ziyarette bulunmak üzere Gaziantep'e gelen Türkiye'nin yeni Şam Büyükelçisi Ömer Önhon ve Halep Başkonsolosu Adnan Keçeci, Başkan Güzelbey'e sıcak ev sahipliğinden dolayı teşekkür ettiler. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sayın Büyükelçimizi ve Başkonsolosumuzu Belediyemizde görmekten çok mutluyuz. Göreve yeni atanan Şam Büyükelçimize iade-i ziyarette bulunacağız" dedi.
Türkiye'nin Şam Büyükelçisi Ömer Önhon da, "Gaziantep'te bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Her gelişimde şehrin gösterdiği gelişmeden, gayretten büyük gurur duyuyorum. Gaziantep'e bu üçüncü gelişim, her gelişimde Gaziantep'i daha da gelişmiş, daha da ilerlemiş görüyorum. Bunun için Başkanımız Dr. Asım Güzelbey'e teşekkür ederim, ileride de kendisini sık sık ziyaret etmeyi umut ediyoruz" diye konuştu.
Ziyarettin sonunda Başkan Güzelbey, Belediye Anı Defterini imzalayan Türkiye'nin Şam Büyükelçisi Ömer Önhon ve Halep Başkonsolosu Adnan Keçeci'ye Gaziantep'e özgü el işi kahve fincanları takdim etti.