Transit yolda ters yön kazası: 1 ölü 2 yaralı

Sahil transit yolda ters yöne giren otomobil, karşı yönden gelen araçla çarpıştı. Üç aracın karıştığı kazada bir kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Kaz

Sahil transit yolda ters yöne giren otomobil, karşı yönden gelen araçla çarpıştı. Üç aracın karıştığı kazada bir kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Kaza Yedikule sahilindeki transit yolda saat 15:00 sıralarında meydana geldi. Sirkeci'den Bakırköy istikametine trafiğe açık olan transit yola Zeytinburnu'ndan giren 34 GP 4112 plakalı Renault Megane marka otomobil ile normal yönden gelen Cüneyt Taşdemir yönetimindeki 34 BG 5521 plakalı Hundai marka otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Bu sırada yine ters yöne giren 34 TAM 37 plakalı Zeki Uzun idaresindeki ticari taksi de kaza yapan araçlara çarptı. Hundai marka arcın içinde bulunan Fırat Taşdemir ile sürücü Cüneyt Taşdemir ve Megane marka otomobilde bulunan Alim Öztürk yaralandı.

Öztürk ve Fırat Taşdemir ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan sürücü Cüneyt Taşdemir'e ise olay yerindeki ambulansa müdahale edildi. Taşdemir, sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Taşdemir'in cenazesi İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Ticari taksi sürücüsü Zeki Uzun ise kazayı yara almadan atlattı.

Görgü tanıkları, ters yöne giren araç sürücülerinin yolun saat 14:00'dan sonra Bakırköy istikametine trafiğe açık olduğunu bilmediklerini ve bu yüzden Yedikule kavşağından ters yöne girdiklerini söyledi. Kazayı uzaktan gören bir görgü tanığı "Yolda karşı karşıya gelen araçlar çarpıştı. Yaralılara yardım ettik sıkıştıkları yerden çıkarttık." dedi.