Taşköprülüler Derneği'nden Tanışma Kahvaltısı

İstanbul'da faaliyet gösteren ve başarılı çalışmalara imza atan Taşköprülüler Derneği, Kurban Bayramı'nın son günü Taşköprü'de ilçe protokolü ve muhtarlarla tanışma kahvaltısı verdi.

Taşköprülüler Derneği'nden Tanışma Kahvaltısı
Taşköprü Yatılı İlköğretim Bölge Okulu yemekhanesinde verilen kahvaltıya, MHP Kastamonu Milletvekili Mehmet Serdaroğlu, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, İlçe Emniyet Müdürü Semih Bilgin, Taşköprü İGM Üyesi Halil Uluay, Taşköprü Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Eligüzeloğlu, AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Yılmaz, Demokrat Parti İlçe Başkanı Ceyhun Çorbacı, sivil toplum örgütü temsilcileri, mahalle ve köy muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Taşköprülüler Derneği Başkanı Mehmet Akdaş, yaptıkları faaliyetler hakkında misafirleri bilgilendirerek, "Bizler gurbette yaşayan Taşköprülüler olarak her ne kadar doğduğumuz topraklardan uzakta olsak da kalbimiz memleketimizle memlekette bulunan hemşerilerimizle atmakta bugünde bu kahvaltıyı tertip ederek dernek yönetim kurulumuz ve Taşköprü'deki daire amirleri, protokol ve muhtarlarımızla tanışmak daha koordineli bir şekilde çalışmayı amaçladık" dedi.
Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan da, Taşköpülüler Derneği'nin her toplantı ve etkinliğinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu ve İstanbul'da yaşayan hemşerilerinin böyle birlik ve beraberlik içersinde bulunmasının kendilerini gururlandırdığını söyleyerek emeği geçenlere teşekkür etti. MHP Kastamonu Milletvekili Mehmet Serdaroğlu da, Taşköprülüler Derneği'nin her alandaki çalışmalarının diğer derneklere örnek teşkil ettiğini belirterek, "Gün birlik beraberlik günüdür. Bizler İstanbul'da yaşayan Taşköprülüler ve Kastamonulular olarak ne kadar fazla güç birliği yaparsak o kadar güçlü oluruz. Kastamonulular olarak İstanbul'da yaşayan en fazla nüfusa sahip iki ilden biriyiz. Bunu pozitif yönde kullanıp İstanbul'un ve ülkenin yönetiminde daha fazla söz sahibi olmalıyız. Buda orada yaşayan hemşerilerimiz tek yürek tek ses olmasından geçmekte" diye konuştu.