Tarzan'ı avlayan 'Timsah'ta yeni hedef Valencia

Manisaspor'u 2 golle devirip tarataftarına bayram hediyesi veren Bursaspor, gözünü Valencia maçına çevirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü h

Manisaspor'u 2 golle devirip tarataftarına bayram hediyesi veren Bursaspor, gözünü Valencia maçına çevirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında deplasmanda Manisaspor'u 2 golle deviren Bursaspor da şimdiki hedef UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda karşılaşacağı İspanya'nın Valencia takımı. Son 3 maç sonunda 3 puanla tanışan Bursaspor, çarşamba günü deplamanda karşılaşacağı Valencia maçından daha iyi oyun, skor ve puanla dönmeyi hedefliyor. Manisa'dan mutlu dönen yeşil - beyazlı takım bu gün saat 17.00'da yapacağı antrenmanla Valencia maçı hazırlıklarına ara vermeden başlayacak.

"BAYRAM HEDİYESİ VERDİK"

Bursaspor'un Spor Toto Süper Ligi'nin 13'üncü haftasında deplasmanda Manisaspor'u 2 golle devirmesi kentte bayram sevinci yaşattı. Kurban bayramının ardından gelen bu galibiyet büyük sevinç yaşatırken, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı da Manisaspor galibiyeti ile bayram sevinci yaşattıklarını belirtti.

Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı, Manisaspor karşısında iyi oynadıklarını belirterek, "Trabzonspor maçında bayram sevinci yaşatamadığımız için üzgündük, ama Manisaspor maçıyla bunu telafi ettiğimizi düşünüyorum. Trabzonspor karşılaşmasında şanssızlıkların kurbanı olduk. Bu kez Manisa'da bayram sevinci yaşattık." şeklinde değerlendirmede bulundu.

Takımlarını deplasmanda da yalnız bırakmayan Bursasporlu taraftarlara da teşekkür eden İbrahim Yazıcı, her yerde takımlarını candan destekleyen taraftarlarının şapka çıkartılacak taraftar olduğunu sözlerine ekledi.