Otoyollarda yoğunluk devam ediyor

Düzce TEM otoyolu ve D-100 karayolu Küçük Melen ve Büyük Melen köprüleri arasında yoğun sis medeniyle görüş mesafesi 100 -150 metre arasında değişiyor

Düzce TEM otoyolu ve D-100 karayolu Küçük Melen ve Büyük Melen köprüleri arasında yoğun sis medeniyle görüş mesafesi 100 -150 metre arasında değişiyor. Trafik ekipleri TEM otoyolunda araçlarında bulunan megafonla sürücülere sise karşı dikkatli seyretmeleri konusunda uyarılarda bulunuyor. Kurban Bayramı tatilinin başladığı günden bu güne kadar D-100 karayolu ve D-655 karayolu ve TEM otoyolunda meydana gelen 7 kazada 21 kişi yaralandı.

Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde geçiren vatandaşlar tatilin sona ermesinin ardından dönüşe geçti. TEM otoyolu İstanbul yönüne tatil dönüşü yapan vatandaşlar nedeniyle araç yoğunluğu yaşanıyor. TEM otoyolu ve D-100 karayolunun Düzce geçişinde Küçük Melen ve Büyük Melen köprüleri mevkilerinde sis yoğunluğu nedeniyle görüş mesafesi yer yer 100 metreye kadar düşüyor. Sis yoğunluğunun olduğu bölümlerde sürücülerin dikkatli seyretmeleri konusunda Kaynaşlı Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler megafonla sürekli uyarılarda bulunuyor.

Kurban Bayramı'nın başladığı günden bu güne kadar Düzce Kaynaşlı Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü bölgesinde meydana gelen 7 yaralamalı kazada 21 kişi yaralandı, 10 kazada ise 127 bin 200 TL maddi hasar oluştu.