Kırşehir TSO tadilat nedeniyle taşındı

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), kendi binasında yapılacak tadilat nedeniyle geçici olarak başka bir binada hizmet verecek.

Kırşehir Ticar

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), kendi binasında yapılacak tadilat nedeniyle geçici olarak başka bir binada hizmet verecek.

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nın Yenice Mahallesi Kapucu Camii yanında bulunan hizmet binasında tadilata başlandı. Tadilat süresince TSO'nun tüm birimleri Yenice Mahallesi Atatürk Caddesi Kayalar Perde yanı ATA İş Merkezi'ne taşındı.

TSO Başkanı Müfit Göçen, Ticaret ve Sanayi Odası binalarının yıllardır bakım görmemesi ve istenilen hizmeti verememesi nedeniyle tadilat çalışmalarına başladıklarını ifade etti. Göçen, "TSO binamızın mevcut hali tamamen değişecek ve hem Kırşehir'e hem de üyelerimize yakışır bir bina haline gelecek. Binanın hem fiziki yapısı hem de insan kaynakları yönüyle yenilenmesi yönünde çalışmalarımız hızla devam ediyor. Toplantı Salonu, Meclis Salonu, Sekreterya, Konferans Salonu, KOSGEB Ofisi, Sicil ve diğer birimlerin tamamı son derece güzel bir mekâna kavuşacak ve üyelerimize daha nezih bir ortamda hizmet vereceğiz. Tadilatın yaklaşık 3 ay sürmesi bekleniyor ve bu süre içerisinde yine aynı cadde üzerinde bulunan başka bir binada hizmet vereceğiz." dedi.