Gişelerde 'Ücretsiz Geçiş' Şaşkınlığı

9 günlük Kurban Bayramı tatili dönüşü oluşabilecek trafik yoğunluğu nedeniyle köprü ve otoyollardaki ücretsiz geçişler uzatıldı

9 günlük Kurban Bayramı tatili dönüşü oluşabilecek trafik yoğunluğu nedeniyle köprü ve otoyollardaki ücretsiz geçişler uzatıldı. Uygulamadan habersiz olan vatandaşlar ısrarla kartlarını okutmaya çalışınca ilginç görüntüler ortaya çıktı.
Tatil dönüşü yoğunluk yaşanmaması için köprü ve otoyollardaki ücretsiz geçişler, bu gece saat 03.00'e kadar uzatıldı. Genellikle uzun araç kuyruklarının görüldüğü Çamlıca gişelerinde ücretsiz geçişler sayesinde trafik yoğunluğu şu ana kadar yaşanmadı. Uygulama kapsamında gişelere "Geçişler ücretsizdir" yazıları asıldı. Ancak uygulamadan habersiz olan bazı vatandaşlar ısrarla kartlarını okutmaya çalıştı. Kartlarını okutmak için gişelerde bekleyen sürücüler ilginç görüntüler oluşturdu. Kartını okutabilmek
için gişelerde bekleyen bir sürücü, "Bayram bitmedi mi? Geçişler ücretli diye biliyordum" diyerek şaşkınlığını dile getirdi.
Birçok sürücünün kart okutmak için gişelerde beklemesi üzerine görevliler kart okuyucuların üzerine "Geçişler ücretsizdir" yazıları astı. Bazı görevliler de gişe önünde durarak sürücüleri devam etmeleri yönünde uyardı.