Chp'den Vefa

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Zeydan Karalar, partisinin vefat eden il eski başkanları Ahmet Albay ve Adnan Seyhan ile eski Adana Belediye Başkanlarından Ege Bagatur'un mezarlarını ziyaret edip dualar okudu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Zeydan Karalar, partisinin vefat eden il eski başkanları Ahmet Albay ve Adnan Seyhan ile eski Adana Belediye Başkanlarından Ege Bagatur'un mezarlarını ziyaret edip dualar okudu.
"Partiye hizmet edenlere herkesin vefa borcu olduğunu belirten CHP Adana İl Başkanı Zeydan Karalar, "Özellikle yaşamını kaybeden emektar büyüklerimizi unutmamız lazım" dedi ve merhum Ege Bagatur'un ölüm yıldönümü için mezarı başında düzenlenen anma etkiliğine katıldı.
Merhumun eşi Yıldız Bagatur, oğlu Av. Çağrı Bagatur ve ailenin diğer fertlerinin katıldığı anma etkiliğine Adana Valisi İlhan Atış, Adana Milletvekili Hulusi Güvel, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Zihni Aldırmaz, Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Bekir Sıtkı Özer ile CHP'nin önde gelen isimleri de katıldı. Anma etkiliğinde merhum Bagatur'un kişiliğini anlatan konuşmalar yapıldı, dualar okundu.
CHP Adana İl Başkanı Zeydan Karalar, daha sonra, beraberinde İl Sekreteri Abeydullah Kolcu, Çukurova İlçe Başkanı Zeki Eren, Eğitimci Hüseyin Keser ve Ramazan Atikaslan ile birlikte, CHP Adana İl Eski Başkanlarından merhum Ahmet Albay'ın Asri Mezarlık'taki mezarını ziyaret etti. Başkan Karalar, burada duasını okuduktan sonra arkadaşlarıyla birlikte İl Eski Başkanlarından merhum Adnan Seyhan'ın mezarına geçti ve burada da dualar okudu.
CHP Adana İl Başkanı Zeydan Karalar, bayram nedeniyle gerçekleştirdiği mezarlık ziyaretlerinden sonra yaptığı açıklamada, "Geçmişimiz geleceğimize ışık yutuyor. Cumhuriyet Halk Partisi, halkımızın desteğiyle güçlenirken, geçmişte büyük emekler veren, kişilikleriyle topluma örnek olan büyüklerimiz de yolumuzu aydınlatıyor. Ruhları şad olsun, ışıklar içinde yatsınlar. Partimize kazandırdıklarıyla onur duyuyoruz" dedi.