Binlerce Kişi Umutla Bekledi

Adıyaman'da bir halı mağazasının müşterileri arasında yaptığı hediye çekişilişinde binlerce kişi, otomobil sahibi olma heyecanı ve umuduyla bekledi.

Adıyaman'da faaliyet gösteren Taşkın Halı Mağazası tarafından düzenlenen kampanya ile 500 TL ve üzerinde alış veriş yapan müşteriler arasında hediye çekilişi düzenlendi. Altı ay önce başlatılan kampanya çerçevesinde 5 bin 950 kişi arasından Adıyaman 2. Noter huzurunda çekiliş yapıldı. Binlerce kişinin katıldığı çekiliş, mağazanın yanındaki boş alanda yapıldı. Çekilişte 1 adet otomobil, 3 adet buzdolabı, 3 adet LCD televizyon, 3 adet bulaşık makinesi ve 3 adet fırınlı ocak dağıtıldı. Çekilişe katılan
vatandaşların heyecanlı oldukları gözlendi. Çekiliş öncesi bir konuşma yapan Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Taşkın, 1988 yılından beri Adıyaman'da hizmet verdiklerini dile getirerek, dağıtılan hediyelerin çam sakızı çoban armağanı olarak değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.
Çekişilişte otomobilin sahibi ise, 0159 nolu biletin sahibi 71 yaşındaki Bahri Yıldırım oldu. Bahri Yıldırım, bin 200 TL'ye iki adet halı aldığını belirterek, "Ben otomobilin bana çıkacağını hiç düşünmemiştim. Otomobilin bana çıkmasını nasip kısmet olarak değerlendiriyorum. Benim sürücü belgem yok. Zaten otomobili ben kullanmam. Bu arabayı çocuklarıma veririm" dedi.
Alışveriş çekine hediye çıkan müşteriler sevinirken, diğer müşterilerin üzüldüğü görüldü.
(AHM-Y)