Bayram Dönüşleri Başladı, Otobüsler Doldu

Şanlıurfa'da bayram tatilinden dönenen vatandaşlar otobüs terminalinde yoğunluğa sebep olurken, firmalar ek seferler koyarak yığılmaları önlemeye çalışıyor.

9 gün olan resmi tatilin sona ermesiyle vatandaşlar dönüş yolculuğuna başladı. Bayramı memleketlerinde geçiren vatandaşlar, otobüs terminallerini tamamen doldurdu. Bayram telaşında en çok otobüs firmalarının yüzü güldü. Otobüs firmaları, vatandaşların taleplerini mevcut seferlerle karşılamaya çalışıyor. Terminale her dakika bir otobüs girip çıkıyor. Otobüs seferlerinin sayısını artırarak müşterilerin talebini karşılamaya çalışan firma yetkilileri, özellikle Türkiye'nin geneline yoğunluğun daha çok
olduğunu söyledi. İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa seferlerinin günler öncesinden dolduğunu kaydeden firma yetkilileri, "Otobüslerimiz tamamen doldu. Terminal hareketli günlerini yaşıyor. Pazartesi günü tatil bitiyor. Günler evvel biletlerini alanlar rahat ediyor. Biletlerini yeni almaya çalışanlar epey zorlanabilir. Ek seferler yapmamıza rağmen vatandaşın talebi karşılanamıyor" diye belirtiler.
Bilet bulmakta zorlanan vatandaşlar teker teker otobüs firmalarını gezerek boş yer arıyor.