Başkent'te şüpheli ölüm

Ankara'nın Mamak ilçesinde zihinsel problemi olduğu iddia edilen Emine Kul (29) evinde ölü bulundu.

Gülveren Mahallesi Gazelhan Sokak 19/A numara

Ankara'nın Mamak ilçesinde zihinsel problemi olduğu iddia edilen Emine Kul (29) evinde ölü bulundu.

Gülveren Mahallesi Gazelhan Sokak 19/A numaralı gecekonduda oturan zihinsel problemi olduğu öne sürülen Emin Kul(49), sabah 10.30 sıralarında evinden çıkarak komşularının yanına gidip, eşine bakmalarını istedi. Gecekonduya giren komşu kadın, Emine Kul'u salondaki çekyatın üstünde hareketsiz halde gördü.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Mamak Belediyesi'nden doktor çağırdı. Belediye doktoru, ağzından kan geldiği görülen genç kadının öldüğünü tespit etti. Nöbetçi savcı ve Olay Yeri İnceleme ekiplerine haber verildi. Polis ekipleri geldiğinde evinin önünde oturur halde bulunan ve rahat tavırlarıyla dikkat çeken eşi Emin Kul, olayla ilgili çelişkili ifadeler verince gözaltına alınarak karakola götürüldü.

Genç kadının iki gün önce Pursaklar'dan evine geldiği ve o günden itibaren kendisinden bir daha haber alınamadığı bildirildi. Akrabaları, genç kadının eşi tarafından ara sıra dövüldüğünü iddia etti. Kadının ölümünün şüpheli görülmesi üzerine Cinayet Büro Amirliği ekipleri soruşturmayı çok yönlü sürdürüyor.