Ankaragücü-İstanbul BB maçı ardından

Ankaragücü Teknik Direktörü Ümit Özat, ligin maddi manevi en sorunsuz takımı ile maddi manevi en sorunlu takımın karşılaşmasında galip çıkmadığını söy

Ankaragücü Teknik Direktörü Ümit Özat, ligin maddi manevi en sorunsuz takımı ile maddi manevi en sorunlu takımın karşılaşmasında galip çıkmadığını söyledi.

Ankaragücü ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan ve 2-2 beraberlikle sonuçlanan maç sonrası düzenlenen basın toplantısında Ankaragücü Teknik Direktörü Ümit Özat ilginç açıklamalarda bulundu. Özat, verdiği kararlar nedeniyle maçın hakemini eleştirirken ilginç bir tespitte bulunarak ligin maddi manevi en sorunsuz takımı ile maddi manevi en sorunlu takımın karşılaştığını söyledi. Bazı büyüklerin kendilerine laf yetiştirmek yerine takımı korumaları gerektiğini ifade eden genç teknik adam, "Çok güzel bir maç oldu. Belki de ligin en güzel maçını izledik. Ama şunu belirtmek lazım. İğneyi başkasına çuvaldızı kendimize batırmalıyız. Bir dakikada 2 gol yememiz endişe verici. Ama bu mücadelemiz devam ederse istediğimiz sonuçları elde edeceğimize inanıyorum." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise, oyunun 2 etap üzerinden değerlendirilmesi gerektiğini, ilk yarı her iki takımında kontrol oyunu oynadığını savundu. İkinci yarı maçı kazanacaklarını düşündüğünü dile getiren Avcı, "İki farklı geriye düştük. İki farklı geriye düşüp oyuncularımın kazanma arzusu ile peş peşe bulduğumuz gollerle beraberliği yakaladık. 85. dakikada çok önemli bir pozisyonu değerlendiremedik. Maçı kazana bilirdik. Ama olmadı oyuncularımı kutluyorum. Ankaragücü'ne de başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.