60 MODEL SAVUNMA!

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, hem son vuruşlar nedeniyle takımını, hem de defansif kurgu nede...


Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, hem son vuruşlar nedeniyle takımını, hem de defansif kurgu nedeniyle rakiplerini eleştirdi, kendi ile ilgili özeleştiri yapması istendiğinde ise suskun kaldı.
Alman hoca, karşılaşma boyunca birçok gol şansı yakaladıklarını belirterek, "Ancak 3'üncü, 4. golleri atamadık ve sonrasında beraberlik golünü yedik. Çalıştık, çok çabaladık ama son vuruşları yapamadık ve maalesef bu skorla maçı bitirdik" dedi.
Konyaspor karşısında kalenin önünde 2 net gol kaçırdıklarını ifade eden Schuster, ligde çok puan kaybettiklerinin ve şampiyonluk şanslarının azaldığının belirtilmesi üzerine, "Bu konuda tek şey söyleyebilirim; şampiyona mayısta bitiyor" dedi. Alman hoca, yayıncı kuruluş ile yaptığı röportajda da "Mayısa çok var" ifadesini kullandı.

Normal takım gibi!Fatih Tekke'yi fiziki eksiklik nedeniyle oynatmadığını söyleyerek, takımdaki eksikler konusunda şunları söyledi:
"Quaresma'nın, Guti'nin olmaması, Bobo'nun sakatlığı bizi normal bir takım durumuna sokuyor. Bu da rakipler için avantaj oluyor."
Schuster ayrıca rakip takımın oynadığı futbolu da eleştirerek, "Buraya gelmeden önce rakiplerin böyle oynayacağını tahmin etmiyordum. Bazen 1960'lı yıllarda oynanan futbolu görüyoruz. 2010'da böyle futbol oynanması beni şaşırtıyor" diye konuştu.
Schuster, taraftarın tepkisine de, "Biz taraftardan değil, takımdan sorumluyuz" yorumunu getirdi. Alman hoca, yayıncı kuruluş Lig TV'de muhabirin, "Özeleştiri yapmak istiyor mu? Kendisinde de hata var mı?" sorusuna ise yanıt vermeden gitti.

Â