Yener: 'Transfer zamanı değil'

Trabzonspor asbaşkanı Hasan Yener, teknik direktör Şenol Güneş'in isteğiyle devre arasında takıma takviye yapılmasının gündemlerinde olduğunu belirterek, "ama şimdi zamanı değil" dedi.

Trabzonspor asbaşkanı Hasan Yener, teknik direktör Şenol Güneş'in isteğiyle devre arasında takıma takviye yapılmasının gündemlerinde olduğunu belirterek, "ama şimdi zamanı değil" dedi. Yener, transfer çalışmalarının her zaman sürdüğünü, ancak şu anda önceliklerinin saha sonuçları olduğunu belirtti.

Ligde istikrarlı bir grafik çizdiklerini hatırlatan Yener, "ancak bazı dış unsurlardan kaynaklanan huzursuzların moralimizi bozmaması gerekiyor. Ayrıca önümüzde bir kongre süreci var. Bu süreci de takımın en az etkileneceği şekilde atlatmamız gerekiyor. Bunun için de camiamızın çok bilinçli bir şekilde hareket edeceğini düşünüyorum" dedi.

Asbaşkan Yener, transfer çalışmalarında Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda hareket edeceklerini vurguladı:

"İç transferde görüşmede olduğumuz oyuncularla en kısa zamanda sözleşme yenileyeceğimizi düşünüyoruz. Dış transferde ise Şenol Güneşïin takviye isteyeceği bölgelere göre hareket edeceğiz. Kulübün başarıya ulaşması için gereken neyse yapılacak."

Bu hafta oynayacakları Eskişehirspor maçında galibiyet serilerini devam ettirmek istediklerini belirten Yener, "şu anda ligin zirvesinde bulunduğumuz için oynayacağımız her takım maça ayrı bir konsantreyle çıkacağız. Ama biz istediklerimizi yapabildiğimiz taktirde, kazanacağımızı düşünüyoruz'' diye konuştu.