Kral oyun Süper mario oyna

Mükemmel bir oyun olan Süper Mario oyunu oynamak için tıklayınız. Kral oyun Süper Mario oynamak için tıklayın. Süper Mario oyunu ve Kral Oyun Süper Mario oynamak için tıklayınız. İşte Kral oyun süper mario...

Kral oyun Süper mario oyna
Super Mario, oyun firması Nintendo tarafından 1980'li yıllarda piyasaya sürülen bir video oyununun (Donkey Kong) baş kahramanıdır. Bu isim aynı zamanda ilk Mario oyunu olan Super Mario Brothers ile de özdeşleşmiştir.

Mario'nun tam adının Mario Mario, kardeşinin tam adının ise Luigi Mario olduğuna inanılmaktadır. Mario uzunca bir dönemdir devam eden seri içerisinde pek çok farklı biçimde ortaya çıkmasına rağmen genelde bir tamirci biçiminde görünmektedir.

Günümüzde yüzlerce farklı Mario oyunu bulunmaktadır bunların çoğu fanatikleri tarafından yapılmış Nintendo ile alakası olmayan flash oyunlarıdır. Birazdan siz de bu flash oyunlar arasında en kaliteli olanını oynayacaksınız.

Çocukluğumuzun serüveni Mario'yu flash ortamda hiç denediniz mi? Üzerinize sıra sıra gelen düşmanları, büyük bir maceraya girerek bertaraf edin. Oyuna geçmeden görüntülerin çok özel ve çok güzel olduğunun da altını çizelim.