Kamerayı görünce dili çözüldü! (Özel)

Taksim'de boynuna "Sağır ve dilsiz" yazılı karton asarak dilenen bir kadın, dilendikten sonra çevredeki satıcılarla sohbet ederken görüntülendi. Görün

Taksim'de boynuna "Sağır ve dilsiz" yazılı karton asarak dilenen bir kadın, dilendikten sonra çevredeki satıcılarla sohbet ederken görüntülendi. Görüntülendiğini fark eden kadın dilenci, "Benimle uğraşma, çekmeni istemiyorum. Dışarıda bir sürü insan var onları çek." diyerek tepki gösterdi.

Taksim'de bir kadın, boynuna astığı "Sağır ve dilsiz" yazısı ile dilencilik yapıyor. Kimisi acıyıp para veriyor, kimisi ise yüzüne bakmadan yoluna devam ediyor. Bir süre sonra görüntülendiğini anlayan kadın, kameralara sağır ve dilsiz taklidi yapıyor. Boynundaki kartonu çıkaran kadın, çevredeki esnafla alış veriş yaparken görüntüleniyor.

Basın mensubunun ısrarı takibinin ardından tepki gösteren kadının dili bir anda çözülüyor ve konuşmaya başlıyor.Kameraya saldıran kadın, "Benimle uğraşma, çekme istemiyorum. Dışarıda bir sürü insan var onları çek." diye tepki gösteriyor.

İkinci günde işine devam eden dilenci kadın, duygu sömürüsü yaparak vatandaşlardan para toplamaya çalışıyor.