Hiç korkmadım

MUHABİRE ÜZÜLDÜM



COŞKUN Ailesi'nin evinde mutluluk var. Bayramın birinci günü Şile'de kaybolan 3 yaşındaki Berat, 29 saat sonra misafirliğe gittikleri evden 5 kilometre uzakta bulundu. Emine ve Tayfun Coşkun çifti şimdi bir an olsun evlatlarını yalnız bırakmıyor. Anne Coşkun, Berat'ın çıplak olarak bulunduğu iddiaları için, 'Islanan pantolonunu kendisini çıkartmış' dedi.


MUHABİRE ÜZÜLDÜM
Coşkun, 'Kaybolması anlık bir şeydi. Artık bir an olsun yalnız bırakmam' diye konuştu. Soruları yanıtsız bırakan Berat ise kaybolduğu sürede korkmadığını belirtti. Olay anında bir kanalın muhabiri, annenin yanında canlı yayına bağlanmış, çocuk cesedi bulunduğunu söylemişti. Muhabirin sözleri üzerine Emine Coşkun sinir krizi geçirmişti.  O anı değerlendiren anne, 'Haber, yanlış anlaşılmadan kaynaklanmış. Ona, 'çamaşır bulundu' diye haber gelmiş. O da canlı yayında 'ceset bulundu' demiş. Onun için üzüldüm' diye konuştu. 


İLK SÖZÜ 'ASKER AĞABEY'
Berat'ın nasıl bulunduğuna ilişkin detaylar da ortaya çıktı. Tanbura Bölgesi'nden çocuk sesi geldiği haberi üzerine 300 kişilik jandarma, 100 kişilik komando ekibi bölgeye sevk edildi. Berat, yarı çıplak halde bir ağaca yaslanmış olarak bulundu. Muşlu Komando Er Mehmet Coşkun, kucağına alıp battaniyeye sardı. 'Asker ağabey' diyen Berat uykuya daldı.

Zana YAVUZ