Grajciar İnönü'yü siyaha boyadı!

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş kendi sahasında Konyaspor ile 2-2 berabere kalırken; Peter Grajciar geceye damgasını vurdu.


Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş kendi sahasında Konyaspor ile 2-2 berabere kalırken; Peter Grajciar geceye damgasını vurdu.
 
Spor Toto Süper Lig'de 13. hafta mücadelesinde Beşiktaş ile Konyaspor karşı karşıya geldi. FİYAPI İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşma 2-2'lik beraberlik sona erdi.

Beşiktaş'ın gollerini 27. dakika Mamadou Kere (kendi kalesine) ve 40. dakikada Filip Holosko kaydetti. Konyaspor'un golleri ise 16 ve 62. dakikada Peter Grajciar'dan geldi.

Bu beraberliğin ardından Beşiktaş puanını 21'e, Konyaspor ise puanını 10'a yükseltmiş oldu.

Spor Toto Süper Lig'de bir sonraki hafta Beşiktaş ezeli rakibi Galatasaray'a konuk olurken; Konyaspor evinde Kasımpaşa'yı ağırlayacak.

KALE YENİDEN CENK'İN
Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Konyaspor karşısında kaledeki tercihini Cenk Gönen'den yana kullandı.

Alman teknik adam, ligde son 4 maçtır forma verdiği kaleci Rüştü Reçber'i Konyaspor karşısında 18 kişilik maç kadrosuna almazken, yerine Cenk'e şans tanıdı.
En son ligin 5. haftasındaki Fenerbahçe derbisinde Hakan Arıkan sakatlandıktan sonra oyuna giren Cenk, böylece Spor Toto Süper Lig'de 7 maç sonra formasına kavuştu.

GUTİ CEZALI, FATİH KADRODA YOK
Beşiktaş'ta İspanyol futbolcu Guti Hernandez, kart cezalısı olduğu için Konyaspor karşısında forma giymezken, Fatih Tekke ise sakatlığı bulunmamasına rağmen kadroya alınmadı.

Siyahbeyazlılarda, Guti, Rüştü ve Fatih'in yanı sıra Yusuf, Rıdvan, sakatlıkları bulunan Bobo, Ferrari, Ekrem ve Nihat kadroya dahil edilmedi.

NOBRE, 4 MAÇ SONRA 11&#