Timsahlardan atkı şov

Avrupa Şampiyonlar Ligi C Grubu 4. maçında Bursaspor ile Manchester United arasında oynanacak karşılaşmaya, Bursasporlu taraftarlar yoğun ilgi gösterd

Avrupa Şampiyonlar Ligi C Grubu 4. maçında Bursaspor ile Manchester United arasında oynanacak karşılaşmaya, Bursasporlu taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Yeşil-beyazlı taraftarlar, maç öncesi yaptıkları atkı şovla, ilginç görüntüler oluşturdu.

Maçın başlamasına saatler kala 26 bin kişilik Atatürk Stadı'nı dolduran yeşil-beyazlı taraftarlar, takımları lehine tezahürat yapmaya başladı. Bursasporlu taraftarlar, takımları ısınmak için sahaya çıktığında büyük bir coşku yaşadı. Yaptıkları tezahüratlarla adeta stadı inleten taraftarlar, bütün takımı tribünlere çağırarak alkışladı. Ardından tek tek bütün futbolcuları tribünlere çağıran yeşil-beyaz sevdalıları, futbolculara üçlü çektirdi.

MANCHESTERLİ FUTBOLCULAR ISLIKLANDI

Manchester United takımı ısınma için sahaya çıktığında ise büyük bir uğurtu koptu. Islıklanan Manchesterli futbolcular, uğurtuya aldırmadan ısınmaya çalıştı. Karşılaşmayı, yaklaşık 2 bin Manchester United taraftarı da kendilerine ayrılan tribünden izledi.

ADAM GİBİ ADAM ERTUĞRUL SAĞLAM SLOGANLARI

Bu arada, Bursaspor taraftarları, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın çok sevdiği 'atkı şov' ile Atatürk Stadı'nda büyülü bir atmosfer oluşturdu. Stat içinde Timsah maskotu kıyafetiyle gezen şahıslar ise, şampiyonluk şarkıları söyleyen taraftarları coşturdu. Zaman zaman tekbir getiren yeşil-beyazlı taraftarlar, tribünde açtıkları pankatlarla Bursa'nın fetih tarihi olan "1326 Bursa" yazısını yazdı. Taraftarlar, sık sık "Söyleyin kimde var, böyle bir adam, adam gibi adam Ertuğrul Sağlam" şeklinde tezahürat yaparak, teknik direktörlerine olan sevgilerini gösterdiler.

ATATÜRK STADI'NDA YER YER BOŞLUKLAR

Öte yandan, Bursa Atatürk Stadı tirübünlerinde Bursaspor'un geçtiğimiz hafta Fenerbahçe ile yaptığı maça oranla yer yer boşluklar olduğu gözlendi.