Numan Kurtulmuş HAS Parti'yi kurdu

NUMAN Kurtulmuş'un başkanlığında sürdürülen hareket partileşti. Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) olarak belirlenen yeni partide Trabzonlu 7 isim kurucu olarak görev aldı

Numan Kurtulmuş HAS Parti'yi kurdu
NUMAN Kurtulmuş’un başkanlığında sürdürülen hareket partileşti. Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) olarak belirlenen yeni partide Trabzonlu 7 isim kurucu olarak görev aldı. Trabzon eski milletvekili Şeref Malkoç’un yanısıra Muhittin Bal, Halil Aydın, İsmail Hakkı Küçükali, Ömer Topaloğlu, Remzi Çakır ve Sıtkı Abdullahoğlu HAS Parti’de kurucu oldu.

Numan Kurtulmuş’un başkanlığındaki yeni hareketin ismi ve amblemi belirlendi. Halkın Sesi Partisi (HAS) Parti olarak belirlenen yeni partinin amblemi de yeni doğan güneş olarak belirlendi.

Parti’nin kurucularından Trabzon İl Başkanı Ömer Topaloğlu, iki gün Ankara’da bulunduklarını ifade ederek, ‘Artık partimizin ismi, amblemi, tüzüğü, programı belli oldu. Biz startımızı daha önce vermiştik, ancak çalışmalarımıza daha net bir şekilde devam edeceğiz" diye konuştu.

Topaloğlu, 28 Kasım’da Büyük Kongre’nin gerçekleştirileceğini belirterek, "28 Kasım tarihine kadar bizler de il ve ilçe teşkilatlanmamızı tamamlayarak Büyük Kongre’ye hazırlanacağız.