CHP'den yeni bir 'U' dönüşü!

CHP Genel Merkezi'ndeki 'hakaret sergisi'yle ilgili gelişmeler şaşırttı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu çok kötü yakalandı. İşte o önemli ayrıntılar!

CHP'den yeni bir 'U' dönüşü!
CHP Genel Merkezi'ndeki 'hakaret sergisi'yle ilgili gelişmeler şaşırttı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu çok kötü yakalandı. CHP Genel Merkezi’ndeki ‘hakaret sergisi’yle ilgili CHP Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Süha Okay’ın yaptığı açıklama şaşırttı. İşte bu kadar da olmaz dedirten ayrıntılar!

CHP NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR?

CHP'nin parti genel merkezinde açtığı ‘hakaret sergisi’, gelen tepkiler üzerine kaldırıldı. Parti Sözcüsü Hakkı Suha Okay, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun sergiden rahatsız olduğunu ve kaldırılması talimatı verdiğini açıkladı. Okay, toplumun saygın kişilerine ‘mizah’ adı altında hakaret edilmesiyle ilgili olarak da ‘’Serginin içeriğinden haberdar değildik’’ diye konuştu.

CHP’DEN YENİ BİR "U" DÖNÜŞÜ

Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Süha Okay, hakaret sergisini kurmaylarıyla birlikte gülücükler saçarak büyük bir zevkle gezen, elindeki kalemle hakarete katkı sağlayıp, ‘Aşağıda örneği verilen ağlamalardan hangisi sahtedir’ sorusuna cevap vererek ‘E’ şıkkını işaretleyen Kılıçdaroğlu'nun, sergiye ilişkin rahatsızlığını dile getirdiğini 4 gün sonra bildirdi.

Okay, Kılıçdaroğlu'nun neden açılışı yaptığı ve sergideki hakaret içerikli karikatürlere katkıda bulunduğu sorusu için de ‘’İçerik hakkında bilgimiz yoktu. Sadece ‘AK Parti'nin eziyetleri’ başlığından haberdardık’’ cevabını verdi. Okay, ‘’Sergi gezildikten sonra Genel Başkan'ımız rahatsızlığını ifade etti. Kabul edilmemiş, benimsenmemiş, derhal sergi kaldırılmıştır’’ dedi.

kaynak:cafesiyaset