Patnos Kaymakamı Niyazi: Bayramlarda kırgınlıklar sona erer, sevgi, saygı ve hoşgörü öne çıkar

Ağrı Patnos Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi; bayramların, dargınlık ve kırgınlıkların sona erdirildiği günler olduğunu belirterek, "Bu günlerde sevgi, sa

Ağrı Patnos Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi; bayramların, dargınlık ve kırgınlıkların sona erdirildiği günler olduğunu belirterek, "Bu günlerde sevgi, saygı ve hoşgörü öne çıkarken, birlik, beraberlik ve kaynaşma pekişiyor." dedi.

Ağrı Patnos protokolü, öğretmenevinde düzenlenen programda bayramlaştı. Programda konuşan Patnos Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi; bayramların, sevinçlerin paylaşıldığı, kalplerin yumuşadığı, akraba ve komşuların ziyaret edildiği, yetimlerin sevindirildiği, misafirlerin ağırlandığı mutluluk, sevinç ve ibadet günleri olduğunu vurguladı.

Kaymakam Niyazi, "İnsanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unutmaları, barışmaları ve kardeşçe kucaklaşmaları gerekir. Bayramlarda yaşadığımız bu güzel duyguların daim olmasını diliyorum." diye konuştu.

Bayramlaşmaya Kaymakam Fehmi Sinan Niyazi'nin yanı sıra Garnizon Komutanı Kurmay Albay Erdal Dodurga, Belediye Başkanı Yusuf Yılmaz, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile basın mensupları katıldı.

Bu arada, Patnos Kaymakamlığı tarafından 35 şehit ve gazi ailesine bayram öncesi yardım paketi verildiği bildirildi.