Durmuş'un gafları durmadı

1-ÖNCE ÜSLUP ATIŞMASI



Siyasilerin bayramlaşmasına, MHP'li Osman Durmuş damgasını vurdu.


1-ÖNCE ÜSLUP ATIŞMASI
Has Parti'nin MHP ziyaretinde, 'lider üslubu' tartışması yaşandı. MHP'li eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş, siyasetçilerin kötü üslubunu eleştirdi, parti lideri Devlet Bahçeli'nin örnek alınması gerektiğini söyledi. HAS Partili Havva Karademir ise itiraz ederek, en doğru örneğin Numan Kurtulmuş olduğunu belirtti. Karademir'in,  'Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil' sözleri tartışmayı alevlendirdi. Durmuş, Saadet Partisi'nde yaşanan gerginlikleri gündeme getirdi. Karademir ise MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Şandır'ın 'Başbakan'ın dilini koparacağız sözünü' anımsattı.

2-LİDERİNİZ CİNDORUK MUYDU?
Durmuş, DP heyetinin ziyaretinde de ilginç bir gafa imza attı. NTV'nin haberine göre, Durmuş, 'Sizin genel başkanınız Cindoruk'tu değil mi?' diye sordu. DP'liler ise 'Biz kalkalım artık' yanıtı verdi.

3-10 AY SONRA YİNE KÜSLÜK
MHP'yi ziyaret eden AK Parti heyetinde, Konya Milletvekili Orhan Erdem de vardı. Şubatta TBMM'de, Durmuş'un Erdoğan'a yönelik peygamber benzetmesi kavgaya neden olmuş, Erdem'in parmağı kırılmıştı. Geçen süre buzları eritemedi. Durmuş, Erdem'in yer aldığı heyeti karşılamadı.