Arkadaşını Şehit Eden Polis Bakırköy'e Sevk Edildi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde görev yaptığı polis merkezinde cinnet getirerek 1 arkadaşını şehit edip 2 polis memurunu da yaralayan zanlı, tutuklu bulunduğu cezaevinde kendisine zarar vermeye başlayınca İstanbul Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi edilmek için İstanbul Metris Cezaevi'ne sevk edildi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde görev yaptığı polis merkezinde cinnet getirerek 1 arkadaşını şehit edip 2 polis memurunu da yaralayan zanlı, tutuklu bulunduğu cezaevinde kendisine zarar vermeye başlayınca İstanbul Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi edilmek için İstanbul Metris Cezaevi'ne sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre, Önleyici Hizmetler Bürosu'nda görev yapan Suat K.(30) ,bayram mesaisi sebebiyle amiri ile tartıştıktan sonra cinnet getirerek, 1 polisi şehit edip, 2 arkadaşını da yaraladı. Polis merkezine kendini kilitleyen zanlı, mesai arkadaşları tarafından ayağından vurularak etkisiz hale getirildi. Sevk edildiği adli makamlarca tutuklanan zanlı, Bursa E Tipi Cezaevi'ndeki tek kişilik bir koğuşa koyuldu.
Cezaevine girdiği ilk günden itibaren sürekli bağıran ve kendisine zarar vermeye başlayan zanlı için, ilk olarak cezaevi doktorları devreye girdi. Buna rağmen dengesiz hareketler sergileyip, kendisine zarar vermeye devam eden Suat K. Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi edilmek için İstanbul Metris Cezaevi'ne sevk edildi.