Uşak Üniversitesi'nde bayramlaşma

Hafta sonu oynanacak Genç Telekom maçının hazırlıklarını bayramda da sürdüren Uşak Üniversitesi, Uşak Üniversitesi Rektörü'nün de katılımıyla, antrenm

Hafta sonu oynanacak Genç Telekom maçının hazırlıklarını bayramda da sürdüren Uşak Üniversitesi, Uşak Üniversitesi Rektörü'nün de katılımıyla, antrenmanda bayramlaştı.

Uşak Üniversitesi, deplasmanda oynayacağı Genç Telekom maçının hazırlıklarına, bayramda da çift antrenmanla devam etti. Genel Menajer Fatihhan Erdoğan, evlerinde kazandıkları Genç Banvitliler karşılaşmasından sonra, bir günlük aranın ardından antrenmanlara başladıklarını, bu bayramda sporculara izin veremediklerini ve pazar günü Ankara deplasmanı için hazır olacaklarını ifade etti.

Erdoğan, "Banvit galibiyeti bizim için hedef maçlardan biriydi. Bizi destekleyen Uşaklı taraftarlarımıza en güzel bayram hediyesi oldu. Öncelikle sahada üstün performans gösteren sporcularımız ve bizleri destekleyen taraftarlarımıza teşekkür eder, herkesin bayramını kutlarım." dedi.

Antrenmanda sporcuların ve teknik ekibin bayramını kutlayan Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Şişman, "Sporcularımız ara vermeden çalışıyorlar. Son galibiyetlerinden dolayı kendilerini kutluyor ve deplasmandaki karşılaşmada başarılar diliyorum" dedi.

Tek tek sporcularla bayramlaşan Rektör Prof. Dr. Adnan Şişman, antrenmandan sonra sporculara tatlı ikram etti.